Új hozzászólás Aktív témák

  • fausto

    addikt

    válasz HaJózsi #64822 üzenetére

    Az első rész története elég fontos a teljes történet megértésének érdekében. Ezért azt még érdemes beszerezni. Ha nem akarsz játszani vele, akkor van egy Digital Grapchic Novel, ami a játék történéseit meséli el, de persze nem ugyanaz az élmény, mintha végig játszanád :)
    Amit még érdemes tudni, hogy szerintem a második rész a gameplay-t tekintve nem öregedett jól, nekem így újra elővéve a HD kiadást, nem tetszett annyira, mint anno. Szerencsére a 3. rész igazán időtálló, igazi élmény volt a HD kiadással játszani!
    Amit még javasolnák, a GZ helyett inkább a MGS 4-ben gondolkozz, a GZ inkább egy ilyen kedvcsináló a hamarosan megjelenő 5. részhez, a történethez olyan sokat nem tesz hozzá. A 4. rész viszont igen hosszú és tartalmas, ha a korábbi részek történetét ismered, nagyon fog tetszeni a rajongóknak szóló sok-sok utalás :)

    #64821: erahurka: azokat a forgó izéket akkor utáltam meg, amikor a trófeára hajtottam és sérülés nélkül kellett végig menni rajta :D
    A másik izzasztó rész a végén volt, amikor hard-on kellett a *SPOILER* (S)sok Kratos-szal kűzdeni és megvédeni a családomat.(/S)

    Hova tűnt a spoiler gomb? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák