Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz Elims #51025 üzenetére

    Természetesen van különbség, hisz egy 5.1-es rendes házimozihoz nem ér fel egy virtuális 7.1es füles. Nekem PC-hez van egy virtuál 7.1 és iszonyat jól szól...hangosan, döbbenet basszus erő van benne, de nyilván nem ér fel azzal mikor rendes 5.1en főleg ha rendes hangerőn nézek egy filmet. Ott kb robbanáskor a szemközti kerület kinéz mi robbant fel.
    Arra viszont nekem is tökéletes, hogy mikor nem tudok már hangfalozni késő este, akkor legyen mégis valami rendes hangélményem. Visszaadja nagyon szépen a térhallást, szeretem...de ami füllhallgató szerintem visszatudja adni egy rendes házimozi tudását, az a Tiamat 7.1...egyrészt real 7.1 nem virtuális... + azon kívül hogy marha drága valóban a legjobb füles.

    Ghost: Részemről megoldható lehet ha gondolod.... nem vagyok egy fps fan konzolra....deeee most pihenőn van úgymond pc-n a játék haveromnál és így vele nem kezdtem el azon. 1 végigjátszást megérhet mindenképp. Annyi, hogy a hang dolgot meg kéne beszélni majd alá, de ezt már privátban sztem. Írj rám priv és ledumáljuk.

    [ Szerkesztve ]

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák