Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    Sracok, elore is elnezest kerek (Ja, BUEK) a topiklakoktol, gondolom szamtalanszor osszze lett hasonlitva az XBOX 360-al, melyiket vegyem kerdesbol is volt biztos mar csomo, tanaccsal egyutt, de dilemmaba vagyok, az 500gb ultra slim gta5 bundle es a box250 kozott... szemely szerint a PS3 fele kacsintok, BR/3D lejatszasi kepesseg pont jol illeszkedik a jelenlegi smart3d, upc hd box, nas komboba, kiegeszitene a multimedias reszt egy BD playaval. PS Plus eves/3havi/havi elofizetesi rendszere is szimpatikus (igaz, boxnak meg nem neztem e szempontol annyira utana).

    Igazabol a ket szett kozott par 10€ lenne a difi, PS kicsit dragabb, de ez nem veszes. Itt eleg nagy kozonsege van mindket plattformnak, hasznalt (konzolnal maganal oczkodom tole, megmondom oszinten) cuccok igy szep szammal es nagy valaszetekkal vannak mind apros teren, mint hivatalos boltos teren.

    Mit ajanlotok elolvasni? Szuletett Ph!-n, Gamepodon/Logoutuon valami iras, ami elkerulte ezidaig a figyelmemet?

    Koszonom elore is
    B

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák