Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz laszak #47190 üzenetére

    Hát ha tényleg nagyon olcsón tudsz hozzájutni akkor talán azt mondom igen.... egyébként hardveresen mindegyik eltér egymástól.... úgy szokták mondani a fatban még volt anyag :)
    Nekem sima Slimem van, erre még azt mondják a legjobb verzió mert hűtésileg meg anyaghasználatban is rendben van...SS-re már azt mondják nagyon anyagköltséges lett.

    Ezeket mondom úgy, hogy mindegyik generációra vannak jó és rossz példák, meg kinek a pap kinek a papné.
    Sokan használunk Fat-et, Slim-t, SS-t és mindegyik tulaj megvan elégedve a gépével, szóval ez most hogy kinek mi a jó nagyon szubjektív.

    HDD-t szerintem ugyan úgy lehet benne, de majd a fat tulajok javítanak ha nem.
    Ha nem tudsz Slim-et vagy SS-t jó áron szerezni és tényleg jó áron van akkor azt mondom vedd, játékok ugyan úgy fognak futni rajta, ebben nem volt változás.
    Egyetlen gond, hogy egyre több fat hal már meg, itt is van öö Dilipóknak vagy DM-nek, ( bocs srácok, mindig keverlek titeket az avatar miatt :) akinek azóta is tökéletesen működik, de lehet te megveszed és 1 hét múlva elfüstől. Ezt senki sem fogja tudni neked itt garantálni elfut éveket, hónapokat, de lehet heteket. Ezért csak akkor vágj bele ha nem gond ha lehet 1 hónap és vége.

    Mikka: Én ezt eddig úgy tudtam ha 3d képes a tv automatikusan felajánlja ezt a lehetőséget a játék, de ha nem akkor a beállításokban keresd a képnél mindenképp. + valszeg össze kell hozni magát a ps-t is a tv-vel, szóval azt pedig az xmb menüben ahol beállítod a felbontást ott elvileg észlelnie kell, hogy 3d-s a tv. Ezt olvastam anno, nem tapasztalat!!!

    [ Szerkesztve ]

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák