Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz szilchi #36701 üzenetére

    Hááát annyira XBOX360akhoz nem értek, sohasem volt boxom, csak PS 1-2-3...de mint előttem is írták, szerintem is a tied többet ér.
    Maga a gép ha nézzük kb dettó 1 szint...neked alap 4GBos és adsz hozzá HDD-t, igaz csak 20ast, de akinek jó annak jó. Max vagy nem pakol sokat fel hdd-re vagy vesz később hozzá nagyobb HDD-t.
    Doboza neki megvan, neked nincs, ez kicsit felé billen, én is szeretem ha original hatást kelt ha ránézek valamire főleg ha meg is akarom azt venni.
    Viszont neked sokat üt az, hogy még ha nem is sokáig de garis, neki pedig már azért majd 2 éve lejárt.
    Amit hozzá adtok az végülis tápkábel, tv kábel stb, szóval szép szóval az alap tartozék :) és 1 joy neked is neki is. egáll.
    Viszont tied újabb is, megkíméltebbnek hangzik és több játékot is adsz hozzá.
    Most ha csak ilyen nevetséges áron nézzük is pl a játékaidat és 1500at mondok 1-re, akkor is 8 db ergo 12.000Ft. És tudjuk konzolra mennyi egy játék.
    Nyilván függ a vételi ár attól is mennyire szépek a lemezeid, karcosak e.... ez nálam fontos iszonyat pl.
    Deee ha karcos is valamennyire és valóban 1500ért számítana be 1-et, akkor is 12.000Ft értékben nálad van játék. Nála pedig 1. Akkor -1500 = kerekítve 10.000Ft.
    Szóval ha mást nem is ezt a 10.000Ft-ot én valahogy a te oldaladra elkérném tőle, te tudod mennyire beszélhető a tulajdonos és kompromisszumképes.

    Ha sikerül vele megbeszélned, a joy-t mindenképp lesd meg, mondjuk ezt neki is ajánlanám a te esetednél....végülis ha játszol azt nyüstölöd állandóan, nem kéne sz***rá kopva lennie a gomboknak.

    Esetleg olyan konzolboltot nem találtál ahol bevennék neked és cakk-pakk kapnál helyette egy új PS3-at? nyilván ráfizetésed után? Vagy néztél de nevetséges árat mondtak rá??

    Remélem tudtam kicsit segíteni.

    [ Szerkesztve ]

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák