Új hozzászólás Aktív témák

  • B.Ricsike

    őstag

    válasz kelzsoca #28045 üzenetére

    Meglátjuk. Dehát ugye ezt hívják tanulópénznek! Nem roskadok össze egy egyszeri 20ezer FT-on, ha csak ezen mulik az, hogy élvezetesen lehessen játszani egy MW3-al vagy Crysis-el vagy akármilyen FPS játékkal. Persze biztos meglehet tanulni JOY-al is jól játszani, de köszi, nem kérek abból a szenvedésböl, és akárki akárhogy mondja, sohasem lesz olyan, mint egérrel. Nem véletlenül nem szeretik a Multizásnál öket. Ps2-n kipróbáltam milyen JOY-al játszani, de kb 2 percig volt benne a játék... abszolút élvezhetetlen volt számomra, söt, egyenesen kiábrándító sajnos.

    Ugy hogy, ha majd veszek egy ilyen konzolt, akkor mindenképpen beruházok egy ilyen egérre, és majd írok róla véleményt, hogy megérte-e, vagy sem. Rosszabb nemigen lesz, mint JOY-al, de majd megírom.

    ProdyG: Nem akarok én versenyre menni! :) De nyugi, tudom hogy viccnek szántad. Csak szeretném az új FPS-eket normálisan játszni, ugy hogy élvezzem és kikapcsoljon. Nincs nekem arra még idöm, hogy tanulgassam a JOY-os irányítást, meg idegeskedjek rajta. Hazaesek melóból, aztán kell 1-2 óra kikapcsolódás, vagy Fifázás a haverokkal meg ilyenek, ha meg egyedül vagyok, akkor ilyenekkel mint az MW3, játszani kicsit. Nem hiányzik a JOY-os idegeskedés meg tanulás. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák