Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Gebriel #26599 üzenetére

    Szerintem kár lenne a jelenlegi 3D-technológiákba fektetned, pláne, ha konzoljáték miatt tennéd! Gyötrelmesen néznek ki a nagyobb PS3 címek 3D-ben - rettenetes alacsony a felbontás is és a frissítés is, szóval egyenesen kiábrándító. Egyes egyszerűbb kis címek, mint pl. a Stardust HD 3D bitang jók, de amúgy felejtős. Igen combos PC-t is kéne a megjelenítő mellé összeraknod a normális 3D játékélményhez, ami viszont már tényleg nem olcsó.

    A 3D filmek miatt meg különösen ne sajnáld! Nagy részük nem is valós 3D, és azt a pár animációs- és eleve 3D-ben forgatott filmet leszámítva alig adnak valami élményt, viszont viselned kell a kényelmetlen szemüveget, ami alapvetően odatesz a színhűségnek, kontrasztnak, minden egyébnek. Ráadásul most már több szálon fut a technológia, az aktív és passzív szemüveg is jelen van, miközben meg egyre inkább kacsingatunk a szemüveg nélküli technológia felé. A jelenlegi megoldások elég egyértelműen zsákutcák, így én nem áldoznék semennyit rájuk - nem is tettem tavaly, mikor lecseréltem az előző plazmát a jelenlegire. Inkább megvettem a 2D csúcsmodellt 50"-os méretben, amiről azóta is pozitívan tudok nyilatkozni.

    Persze tudsz már korrekt áron 3D modelleket venni, de igazából a legtöbb vásárló gyorsan belátja, hogy hülyülni jó vele eleinte, de aztán visszatér a 2D világba és nem használja a funkciót. Tapasztalat.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák