Új hozzászólás Aktív témák

  • olbaidhun

    őstag

    válasz james001 #25694 üzenetére

    Ezt nem lehet megoldani tisztítással, az analógjaid vélhetően végleg "kikoptak", de egy próbát talán megér..

    Tényekről beszéltem (és felmegy a vérnyomásod, ha sokat idegeskedsz) :

    - Az mkv lejátszás már régen megy konzolon.
    - Tökéletes és használható hb alkalmazások tárháza elérhető
    - Szét kell csupán nézni mit fejlődtek a szoftverek
    - Nevetséges áron elérhető egy külső nagy kapacitású winyó
    - Az ofw rendszerű gépek külső winyójára is szinte bármit rápakolhatsz, szimpla konvertálással az mkv-ból is pár perc alatt nézhető anyagod lesz. A fat32 megint nem nagy szám, a programok automatikusan darabolnak.
    - Az online játék nem egyenlő a szex-el. Igaz ez csak az én véleményem.
    - Én sem támogatom a warezt, az a néhány korrekt cím ami kellett már fent van a polcon, igaz beszerzési áruk nem a Magyar fizukhoz volt mérve..

    - Örülök, hogy sokaknak van idejük és pénzük további dedikált, high-end eszközökre, nekem a ps3 is nagy szó volt és ha jól tudom ez a topic a konzolban rejlő lehetőségek kiaknázásáról szól!? Vagy félre lettem informálva :F

    Nem mindenkinek van full-full HD parkja otthon, sokak még az SD vagy HDready képpel kínlódnak , ami belátható ideig még sajnos így marad. A ps4ről felesleges beszélni, mikor az életszínvonal kis hazánkban naponta is zuhan.. ráadásul gőzünk sincs a végleges specifikációról. (Falra hányt borsó.. főzelék)

    Ha valaki összekuporgatta a kis pénzét egy ilyen eszközre, kevés utána járással sok extrát ki tud hozni a "lehetőségeiből". Ez az amit el akartam mondani, de felőlem pedálozhattok a további halk/takarékos megoldásokkal. Amennyi filmet lehetőségem van megnézni, mindegy, hogy laptoppal vagy ps-el teszem.

    7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

Új hozzászólás Aktív témák