Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz knorbi77 #20386 üzenetére

    Nem lehet, hogy inkább a nagy méretű megjelenítő csapott be Téged, mert mondjuk 22"-hoz vagy szokva? Csakmert az elsőre hajlamos az ember figyelmét elvonni a részletekről.

    Miért nem adtam el? Jó kérdés. Talán azért, mert van egy pár exkluzív cím, amivel szívesen játszok, illetve ugye használom Blu-Ray lejátszóként is. Egyébként már megfordult a fejemben, hogy túladok rajta és minőségibb BD-lejátszót veszek az árán, de aztán valahogy mindig megtartom. Valószínű csak magammal szúrok ki ezáltal, mert jövőre lesz 3 éves a gép, ahogy közeledik a méltányossági gari vége, úgy fog egyre kevesebbet érni és egyre rizikósabb lesz birtokolni emiatt.

    Hát, ha Te youtube-videókból próbálod megítélni, hogy hogyan néz ki egy játék PS3-on, akkor nem csodálom, hogy nem látod a különbséget. Még a 720-as Youtube videó sem adja vissza azt, amit valóságban látsz.

    "és már annyira elegem lett ebből, hogy vállalom ha rosszabb,de ne akadjon, és ne kelljen sz*rakodni hogy most akkor elindul-e vagy sem."

    Itt tévedsz nagyot! Az a baj, hogy egyes címeknél látványosan rosszabb és a PS3-on is simán előfordul, hogy akad a játék, vagy nagyon visszaesik a frame-per-sec.

    Szerintem csak azért szidjuk, mert ide többnyire olyanok írnak, akik nem fanboy-ok, hanem magas elvárásokkal rendelkező felhasználok, elvégre a PH! fóruma egy szakmai vitafórum.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák