Új hozzászólás Aktív témák

  • kelzsoca

    félisten

    válasz mr.dana #20341 üzenetére

    -konzolvilág v konzolstúdió majd megnézem pontosan ,de mindkettőbe annyi volt azt tudom......
    - új gépet vettél !?

    Hát pont erről van szó, hogy olyan konzolboltban vásároltál, ahol ugyan olcsóbb a konzol mint máshol, de ennek ára van, mégpedig az hogy a bolti garanciával ki lehet törölni a hátsód.
    Így van 1 év bolti garanciád, ami hidd el olyan mintha gari nélkül vetted volna a gépet.

    Ha normális helyen vásároltál volna, akkor kaptál volna Sony garanciajegyet, és az 1 év Sony garancián felül, további 2 év méltányossági garanciában részesültél volna.

    Én új gépet vásároltam 72k-ért az Überkonzolban, Sony garjegyel, számlával, a vicc csak az hogy ennyibe került az általad is említett kétes konzolboltokban is a gép :)

    (#20340) Djuree

    Mivel az említett: milyen asztali gépet vegyek topic egyik frontembere vagyok, így azt mondanám neked, hogy a használt hardver és úgy általában minden ilyen dolog zsákbamacska.
    Lehet hogy x pénzt megspórolsz a használt holmin, de ha tönkremegy és esetlegesen nulla garancia volt rá, akkor erősen így jártál kategória lesz.
    Továbbá a topicban használt alkatrészt nem ajánlunk, ennek több oka is van, de főleg az hogy senki sem szeretne kellemetlen helyzetet okozni saját magának azzal hogy kiajánl pistikétől egy használt videokártyát, majd ezt a vevő megvásárolja, az hibás, tönkremegy stb... majd az ajánlat adó lesz a hibás, esetlegesen megfenyegetik stb...
    Nekem már volt ilyenben részem sajnos...

    [ Szerkesztve ]

    https://vertigostore.eu

Új hozzászólás Aktív témák