Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Djuree #15456 üzenetére

    Látszik, hogy nagyon nem vagy benne a TV-témában. Egy valamirevaló 3D plazma ára 500 eFt-nál indul, a jobbféle (mondjuk a Panasonic 50VT20) ára meg a 700 eFt-ot veri. Ezek sehol nem nyomják lefelé a hagyományos plazmák árát, tekintve, hogy minden gyártónak kb. egy darab 3D-típusa van a tíz hagyományos típus mellett, ez az egy modell pedig erősen a high-end szekció és nem az átlag vásárlót célozzák meg vele. Ez jövőre sem lesz még feltétlenül másképp.

    Az említett 46G10 ára soha nem lesz 100 eFt körüli, ez a 200 eFt is egy utolsó utáni leárazás eredménye és kb. az utolsó pár darabra vonatkozott az E-Digital-nál, ki is futtatták a terméket, ami egyébként is tavalyi modell volt. Aki ennyiért hozzájutott, az nagyon jól járt, mert másfélszer ennyibe került eredetileg is ez a TV, még egy bő fél évvel ezelőtt is.

    Egy kiváló minőségű G-szériás, 50"-os Panasonic plazma ára nemigen fog 300 eFt alá esni soha, a 46"-osé esetleg, majd jövő ilyenkor, amikor a G20 fog éppen kifutni.

    Amúgy 100 eFt-ból soha nem tudtál minőségi plazmát venni és soha nem is fogsz tudni, jelenleg egy 37"-os, belépő szintű HD-Ready plazma is 130 eFt körüli összeg, pedig az még nem egy nagy durranás - mondjuk az is lazán kenterbe veri a legtöbb LCD-t, az biztos.

    Ettől függetlenül nagyon korrekt ára van a plazmáknak, sokkal jobban megéri ár/érték arányban, mint egy LCD, tekintve, hogy méretben is sokkal nagyobbat kapsz plazmából kevesebb összegből és a képtulajdonságai is jobbak.

    Használtan meg csak az vegyen plazmát, aki szeret kicseszni magával, nagyon nem ajánlom! Aki igazán jó plazmát akar venni normális méretben, annak a 200 eFt-ot minimum rá kell szánni, de ha 50" és fullHD a cél normális minőségben, akkor jó lesz az 300 eFt-nak is. Ennyiből viszont kijöhet akár egy csúcsmodell is HD-lejátszási képességgel rendelkező USB-csatlakozóval, az összes létező tunerrel, 5 év garanciával.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák