Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    Modern Warfare 2 tulajokat kérdezném, hogy tapasztaltatok-e Ti is olyat, hogy játék közben (főleg online-játékra gondolok) igencsak erősen olvas a PS3 a lemezről, gyakorlatilag megállás nélkül, végig a játék alatt?

    Ez a játékban nem hoz észrevehető minőségromlást, csak hallhatóan erősen izzad az optika és az azt mozgató léptetőmotor, amit alapvetően nem értek, mert sem a COD4: MW, sem a COD5: WaW alatt nem volt ilyen tapasztalható az online játék alatt. Ott egyszerűen betöltötte az aktuális map-ot és mehetett a menet, hangját sem hallottam a meghajtónak. Ok, hogy itt nagyobbak a map-ek (bár azok már a COD5-nél is igencsak méretesek voltak), de nem hinném, hogy azt ne tudná extract-olni a játék elindulása előtt vinyóra és onnan dolgozni vele.

    Csak azért izgat a dolog, mert nem hinném, hogy ezt hosszútávon nagyon megköszönné a meghajtó és már külföldi fórumokon több olyan bejegyzést is találtam, hogy Modern Warfare 2 közben ment gallyra az olvasófej. Konkrétan még nem nagyon találkoztam olyan játékkal, ami ennyire dolgoztatná a PS3 olvasóját, amit - ismétlem - márcsak azért sem értek, mert a széria korábbi darabjaira ez nem volt jellemző.

    Ennyit arról, hogy mennyire jó az, hogy a játék csak pár kb-ot telepít fel. :W

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák