Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricco_hun

    senior tag

    válasz Creative997 #18353 üzenetére

    Na azért csak egyezik valamennyire a véleményünk, csak én szeretem kisírni magam, mégha semmi értelme sincs. Igen azokból a kikötésmentes szobákból nincs egy darab se általában. Pedig tényleg milyen jó kis gamma lenne ez. De hát így. Szerintem hiába 5-6-7 millions member, ha ennek az 50%-a fake acc, 30% feladja az update-nél, az a 20% ami eljut a PT menüjébe, feladja a játékot egy két kör után. Már csak a fanatikusok játszanak vele, pontosan ezért van ennyi agyonspecifikált, meg jelszavas szoba. Az aeria maga alatt vágja a fát, de sajna mivel a fanatikus ap-huszárok magja állandó, ezért nem fog rájönni az aeria, hogy változtatni kéne, mert az a 200-300 player meglesz mindig. De ez nagyon kevés egy masszív onlány játékhoz.
    Anno én is B-Road-dal kezdtem a karrierem, majd amikor elterjedt, hogy a route2 jobban ad. Istenem hány kört mentem azon a pályán is Quadro-val. Ami érdekes, hogy a 3-4 hónappal ezelőtti neveket most egyáltalán nem lehet PT-ben látni, kikoptak ők is, mint sokan mások. :(
    Az eleanor sem hozott semmi újítást, csak a régi bugokat vissza. Egy-egy új kocsi most már mindig így fog debütálni: mistery box--->multiple slot--->mistery box---->shopba horror áron. Ezzel meg is ölték a gammát. A Diane-nál szó nélkül debütáltak a shopban rendes árakon az új kocsik (camaro, h3, outlander stb). Visszasírom azokat az időket.

    A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Új hozzászólás Aktív témák