Új hozzászólás Aktív témák

  • Enton

    addikt

    válasz Penge@Borisz #1487 üzenetére

    Boltnyitáskor pénteken betelefonálok 576(az van itt csak a szomszédban), megkérdezem mikortól lehet értemenni és ugrok is érte első pillanatban. De engem már az első videóval és képcsokorral megvettek kilóra, várom már a multis hotlapozást meg versenyeket.

    Leginkább az itteniekkel ringbeszállni hátha nem is leszek vérpancser qualifying sessions + 20-30 kör + 1 kötelező kerékcsere kombón, lehetőleg gyári beállításokkal.
    Csak működjön a rendszer és tudjuk használni ahogy azt szeretnénk. Adja az ég ne legyen katyvasz a multival első hetekben. ;]

    (#1488) rapidsquirel:

    Úgy mondanám ezek már csak mézesmadzagok amiket a csorgónyálú autóversenyfanatikok szeme előtt rángattnak elég feltűnően és látványosan ahhoz, hogy méginkább a naptárra nézzenek a napokat számolva megjelenésig!

    "just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

Új hozzászólás Aktív témák