Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Sziasztok!
Én kb 10 éve Fifázom, és nem mondom hogy a 2017 volt az utolsó, de eléggé kiábrándultam belőle. Tavaly is próbáltam a PES demoját, de az idei abszolút meggyőzött.. Így hát váltottam, és már alig várom hogy haza érjek melóból (sajna csak holnap reggel), mert itt várakozik a táskámban...Elképesztő a labdafizika és maga a játékélmény... Licenszek pótolhatóak, a menüt meg pont letojom mennyire összeszedett... A futball miatt játszok, és ezt a demóba megkaptam, így meg is győzött.
PS4-en nyomom egyébként, majd holnap vagy holnap után írok élménybeszámolót.
-
TrueGooner
senior tag
Én csak azért mondtam a menüs dolgot mert ezt hallani mindenhonnan... De videók alapján nekem sem tűnik vészesnek. Iszonyúan várom a holnapot.. 😃
Ezt a licensz modot (vagy mit) néztem, ennel van jobb szerintetek?
https://youtu.be/rhAsci9XdJE[ Szerkesztve ]
-
TrueGooner
senior tag
Az igaz, hogy a hivatalos pachek megjelenésével újra kell allandóan moddolni? Vagy ez csak valami rossz indulatú fifás megjegyzése volt.. 😃
-
TrueGooner
senior tag
Elkezdtem a Become Legendet, játszottam 3 meccset, iszonyatpsan bejön! Aztán kipróbáltam a myClubot is, ott most fogom kezdeni a 3. mérkőzésem. A játékoskeresés időbe telik, de erre a játékra egyszerűen megéri várakozni, még kikapni is öröm!
Közelébe sincs a Fifa, azt kell, hogy mondjam, így pedig, hogy a Licensz problémákat is megoldottam, bátran kijelentem, hogy ha nem lesz gyökeres változás a Fifánál, én jövőre is PES-t veszek!
A Master League-t majd holnap tesztelem, nem lesz ma sajnos sok időm.. De nem győzöm mondani, ez a játék elképesztően jó!
-
TrueGooner
senior tag
PS4-en. Gyimesi1994 a nickem.
[ Szerkesztve ]
-
TrueGooner
senior tag
Azt hol látom, hogy egy adott játékosnak mennyi van vissza a szedődéséből? Tetszik ez a MyClub, ízlések és pofonok de jobban bejön mint a túlbonyolított FUT.
[ Szerkesztve ]
-
TrueGooner
senior tag
válasz jkrisztian #78 üzenetére
Akkor ezt én is elpuskáztam, ha jól emlékszem akkor 2 ilyen meccsem maradt...
-
TrueGooner
senior tag
Az összeszokottság csak online meccsen emelkedik? Gondoltam nyomok 1-2 COM meccset, de nem nagyon akart emelkedni, de lehet csak figyelmetlen voltam... Mert Online azért húzós meccseket nyomok, 1-1-1 eddig a mérlegem.
[ Szerkesztve ]
-
TrueGooner
senior tag
Én vettem 3000 forintért Coinst, és leigazoltam edzőnek Murinho-t. Kellett, egyszerűen nem lehetett a legerősebb keretem összeállítani, mert nem volt elég jó edzőm hozzá. Mostmár csak minél jobb játékosokat kell szerezni, de többet nem szándékozok áldozni erre.
-
TrueGooner
senior tag
Érdeklődnék, hogyan lehet hatékonyan szerelni?
A kijelölt játékossal inkább hátráljak, és a gépit küldjem szeretlni, vagy mindíg én menjek a labdásra? Előbbi hatékonyabbnak tűnik, de nagyon nehéz. Megszokni legalább is...
A másik kérdés, a kontroller beállítások... Hogyan lehet a leghatékonyabb, szintén a védekezés? Automata emberváltással, vagy Fél-Automatával? Első PES-em, ne kövezzetek meg!
[ Szerkesztve ]
-
TrueGooner
senior tag
Soha életemben nem játszottam egyetlen egy játékkal sem ennyi időt egyhuzamban, mint ezzel a PES-el... Ez hihetetlen, lehet csak az újdonság varázsa, 10 évnyi Fifa után, de ettől függetlenül ez a játék parádés. Vannak hiábi, nem mondom, hogy nem... A bírók például kritikán aluliak. Pedig jó lenne ha több faultot fújnának, mert a szabikat olyan szinten begyakoroltam, hogy 10-ből 8 filó!
Az Option fájl amit az előbb megosztottatok, miben külömbözik mint az eddigiek? Nekem van már fennt egy Full Option fájl.
-
TrueGooner
senior tag
Hát akkor engedjétek meg, hogy így egy egész napnyi játék után értékeljem a játékot, és egy kicsit hagy hasonlítsam össze a fifával. Szögezzük le, 10 évig fifáztam kb, így elfogatlanul írhatok. Bár még a fifa 18-al nem játszottam (csak demóval), alapvető következtetéseket le lehet vonni.
A játékmenet, ahogy a labda folyik, a passzok súlya, a labda fizikája valami egészen elképesztő. A fifában ezt egyszerűen nem érezni, az új lassított játékmenettel sem. A bírókat gyengének érzem, sokszor baromi nagy faultokat nem fújnak be, máskor egy kis ütközést azonnal. Szabadrúgást (kapu előttit) nem lőttem így 20-25 meccs alatt.
Ami egyértelműen a fifa mellett szól az a több bajnokság, több csapattal, illetve a játékosok létszáma. Több marketing kellene ennek a játéknak, sokkal nagyobb figyelmet érdemelne. Eszemben sincs idén fifát venni, a PES igazi futball élményt nyújt, és ezt jól mutatja az is, hogy amíg a fifával nem bírtam 1, maximum 2 óránál többet játszani egyhuzamban, addig ma egész nap PES-eztem.
A MyClub is fantasztikus, sosem voltam nagy online játékos, de ez beszippant. Baromi jól mutatja be, hogy bármilyen klasszis játékosokból is állhat a kereted, a csapatösszhang mindennél fontosabb. Itt megjegyezném, használjatok a Tactikal traninges boostokat, ha van belőle 10 darabod hatalmas különbséget fogsz érezni, mert feltolja a team spiritet.
A hálózat és a szerverek kicsit lassúak, vannak helyzetek hogy baromi sokat tölt. De nem érdekel. Megéri.
-
TrueGooner
senior tag
Kamera: Én is az alap dinamikusat, a zoomból kicsit visszavéve. Bár a többit ki se próbáltam még.
Meccs előtt: Game Planba Te is cserélhetsz, de szerintem okosabb még meccs előtt.
Egyébként a Squad Management > Team Menü > Squad Listnél érdemes létrehozni egy "B" keretet. Én úgy csinálom, hogy az "A" kerettel Divízió meccseket játszom, majd amikor pihenniük kell akkor váltok "B" keretre és szimulációs diviziót játszok velük. Így haladok a szimulációs játékmóddal is, és folyamatosan frissen tartom az első csapatom.
Kemény ez a Team Spirit amúgy, minél magasabban van, a játékosok annál jobban alkalmazkodnak a menedzser stílusához. Szóval úgy vegyetek új edzőt, hogy az valszeg a team spirit csökkenését fogja eredményezni.
-
TrueGooner
senior tag
-
TrueGooner
senior tag
Jelöljetek be PSN-en, ha gondoljátok: Gyimesi1994
-
TrueGooner
senior tag
Srácok nem tud adni valaki valamilyen védekezéssel kapcsolatos "tananyagot"? Vagy aki régebb óta játszik nem tudná elmagyarázni, hogyan állítsam be a kontrollert és mit hogyan nyomjak? Mindenki úgy jön át rajtam mint kés a vajon, egyszerűen nem vagyok képes szerelni és már nagyon bosszantó...
-
TrueGooner
senior tag
Csináltam Klánt, gyertek és csatlakozzatok!
Klán: PES Hungary
Owner: Gyimesi1994Főmenü > Online CO-OP > CO-OP Settings > Clan Search, és ide írjátok meg a klán nevét.
-
TrueGooner
senior tag
Én nem tudom Ti honnan húztok Messiket meg Benzemákat... Bárki ellen játszok, Messi, Morata, Ibra és hasonló csatárok... Nekem meg a 81es Bakambulu vagy ki az isten.. 😃
-
TrueGooner
senior tag
Az én "A" keretem: J. Murinho (4-3-3)
Rui Partíció (82)
Marcello (81), Nastas (80), Lichtsteiner (73), Valencia (83)
Rafinha (81), Modric (82), Khedira (84)
Draxler (79), Bakambu (81), Carcela (80)Draxlert és Modricot 1-es szintről húzhatom szóval ők elég jók lesznek.
-
TrueGooner
senior tag
Én csak hétfőn tudok újra játszani, már hiányzik... 😃 Become Legend az egyik kedvenc módom, baromi jó!
Ui.: Ne felejtsetek el csatlakozni a PES Hungary klánhoz, hétfőn minden jelentkezőt elfogadok ahogy haza érek.
[ Szerkesztve ]
-
TrueGooner
senior tag
Én nem is szívesen játszok egyelőre online meccset, vs COM-al elfocizgatok. Gyűjtöm a pénzt, aztán annyi. Mivel ez az első PES-em, még bőven van mit tanulnom, azt pedig inkább nem online szeretném megtanulni..
Kérdés: Magasabb divízióban a pénz is több? Mert akkor viszont meggondolandó.
-
TrueGooner
senior tag
A sub tactics pontosan mi is? Mármint a funkciója.
-
TrueGooner
senior tag
Engem is érdekelne, Wenger nincs? Csak hétfőn tudok játszani..
-
TrueGooner
senior tag
Akkor majd talán amikor angol játékosokat lehet nyitni, lesznek PL edzők is.
-
TrueGooner
senior tag
Én is így vagyok vele, számomra nem könnyű a Professional sem, de a Top Player igazi kihívás... De nagyon változó, az embernek már-már olyan érzése van, hogy "mikor mennyire készül fel az ellenfél"... Elkezdtem egy Master Leaguet az Arsenallal, és a Chealse-vel játszottam Comunity Shield meccset (profi szinten), 1-0-ra kikaptam, iszonyúan pörgött a meccs, majd a szezonnyitányt egy szintén nagy csapat ellen kezdtem, és viszonlyag könnyedén sikerült nyernem.
Szóval csak nagy átlagról tudok beszélni, de hozzáteszem még mindíg nagyon amatőrnek érzem magam, főleg Online. A jelenlegi szintem Professional.
-
TrueGooner
senior tag
Így van, ha nem Box-on játszol akkor az Option fájlokat másold fel, mert megadja a játék alaphangulatát. Feljebb találsz YouTube linkeket!
Utána pedig a gyakorló feladatok elvégzését ajánlanám, kapsz értük lóvét, és szerzel némi alaptapasztalatot a játék irányításával kapcsolatban.
Ezután mindenféleképpen próbáld ki a MyClubot, mert nagyon fun! Előbb a vs. COM meccseket ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
TrueGooner
senior tag
Nem tudom mi lehe az okat, de nekem sem nagyon mennek a meccsek.. Murinho taktikája nem fekszik nekem talán. Én a sok passzos focit kedvelem, Ő viszont kontárzik. Alig várom hogy cserélhessem...
-
TrueGooner
senior tag
Kezd kicsit tele lenni már a t*köm azzal, hogy mindenkinek messi meg ronaldo van a csatársoraiban, a kapus meg buffon vagy hasonló sztár, és mindent kiszednek a filóból is, aztán eljön 2× kontrából (mert ugye messi, di maria, stb stb szétfutják a védőim), és kikapok 2-0-ra........ Itt mindenki bevásárolt nemtudom hány ezer coinból?? Vagy mi ez?? Tényleg hihetetlen...
-
TrueGooner
senior tag
Hát Nálam sokadjára csapta ki a biztosítékot a GOLD lvl1+ challenge, ahol a Monaco és a Juve ellen Profi szinten, a Real majd a Chelsea ellen pedig Top Playeren kell játszanunk. Kétszer jutottam el adöntőig, ahol a Chelsea mind a kétszermegvert.. A legutóbbi volt a legfájóbb, ahol 1-0-ra vezetett, majd egyenlítettem, és a hosszabbításban vert 2-t... Nagyon érezhető, hogy nincs klasszis csatárom, nagy szükségem lenne ra...
Ez most a keretem, nem tudom, nem csináltam még ilyet, megjelenik?
[link] -
TrueGooner
senior tag
Volt szerencsém egyébként az idei fifát kipróbálni, iszonyatosan gyenge... Nem tudom hogy azért tűnik-e ennyire rossznak mert 2 hete PES-ezem, vagy tényleg ennyire szörnyű... Azok a mozgások elképesztően undorítóak... Tényleg, ahogy már többen is írták, sablonos az egész. Boldog vagyok, hogy váltottam!
Ui.: A Master League is zseniális, aki offline szeretne játszani, merem ajánlani!
-
TrueGooner
senior tag
válasz ProEvoFan #284 üzenetére
Hidd el jól döntöttél! Nálam a FUT sem mérvado, az egész valahogy távol áll a valóságtól... Az egész FIFA egy nagy, felhypeolt sz@rkupac, már elnézést a kifejezésért. Pont az élvezhetetlen benne, amiről szól: A foci... Amúgy én javulást tapasztalok PES-ben az ellenfélkeresés nél, egyre kevesebb a várakozási idő.
-
TrueGooner
senior tag
Speciálból jött egy Rashford, 91-el fut a gyerek, és elég sokáig, asszem lvl 71-ig fejleszthető. Nem rossz kis center lesz belőle!
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest