Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Hát akkor engedjétek meg, hogy így egy egész napnyi játék után értékeljem a játékot, és egy kicsit hagy hasonlítsam össze a fifával. Szögezzük le, 10 évig fifáztam kb, így elfogatlanul írhatok. Bár még a fifa 18-al nem játszottam (csak demóval), alapvető következtetéseket le lehet vonni.
A játékmenet, ahogy a labda folyik, a passzok súlya, a labda fizikája valami egészen elképesztő. A fifában ezt egyszerűen nem érezni, az új lassított játékmenettel sem. A bírókat gyengének érzem, sokszor baromi nagy faultokat nem fújnak be, máskor egy kis ütközést azonnal. Szabadrúgást (kapu előttit) nem lőttem így 20-25 meccs alatt.
Ami egyértelműen a fifa mellett szól az a több bajnokság, több csapattal, illetve a játékosok létszáma. Több marketing kellene ennek a játéknak, sokkal nagyobb figyelmet érdemelne. Eszemben sincs idén fifát venni, a PES igazi futball élményt nyújt, és ezt jól mutatja az is, hogy amíg a fifával nem bírtam 1, maximum 2 óránál többet játszani egyhuzamban, addig ma egész nap PES-eztem.
A MyClub is fantasztikus, sosem voltam nagy online játékos, de ez beszippant. Baromi jól mutatja be, hogy bármilyen klasszis játékosokból is állhat a kereted, a csapatösszhang mindennél fontosabb. Itt megjegyezném, használjatok a Tactikal traninges boostokat, ha van belőle 10 darabod hatalmas különbséget fogsz érezni, mert feltolja a team spiritet.
A hálózat és a szerverek kicsit lassúak, vannak helyzetek hogy baromi sokat tölt. De nem érdekel. Megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest