Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
senior tag
Sziasztok!
Szeretném én is kipróbálni ennyi év után a PES-t, de gondoltam kibővíteném a csapatokat én is. Viszont pes-patchen is, ami van.... Még az kevésbé baj, hogy szét van szedve a fájl (bár sem valami jó dolog), de AdGuarddal ez a rahedli reklám... Ide dob, oda dob, csipog az Avast, vírusos az oldal, zenél minden.... Nincs valami fórumon elterjedt feltöltés, amely csak lazán egy Mega-ra neadjisten egy Zippyshare-re mutat?
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
senior tag
Sziasztok!
Belevágtam a PES Lite-ba lévén, hogy ingyenes legalább, viszont pár dolog nem tiszta...
Világéletemben Fifa-s voltam, de vonzott a jobb mozgás és az online lehetősége.
Itt nincs véletlen olyan, hogy Tactical/Legacy mozgás? Mert kerestem, de nincs sehol. Egyszerűen akármit csinálhatok az embereim nem támadnak. Az ellenfél az minden esetben közbe tud lépni a passzaimba, de én akármit csinálhatok elgurul mellette....
Kapunál ugyanez. Az ellenfélnél simán beállnak védeni, nálam meg bevezetik mellettem, passzívan ácsorognak és vakargatnak.... Így baromi nehéz az amúgy unbalanced ellenfél ellen játszani, mivel a szintemhez nem talál, a magasabbaknak meg már klasszis játékosaik vannak. És a védősorom sem gyenge már, de passzívak....Másik kérdésem, hogy hogyan lehet alakzatot változtatni?
Már nem egy helyen kerestem, de ennél bonyolultabb helyre aligha tehetnék... Ellenfélnek mindig más a formációja, de én nem tudok variálni rajta.Harmadik kérdésem pedig, hogy itt nincs autoswitch a playerek között? Fifában úgy megszoktam már.
A választ köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
senior tag
válasz underdark #1241 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Autoswitch ebben a butított verzióban nincsen sajnos, már mindenhol belenéztem.
A 2. részhez, találtam számomra megfelelő taktikát támadásban (beívelés) és védekezésben is (tömörülés és front line vagy micsoda) , már csak az a kérdésem, hogy ezt váltogatni kell valahogy vagy a rendszer kapcsolja be automatikusan?d3tox1c: Gyorsan ránéztem, 3k-ban megy most aprón. Nekem az a baj ennyit sem ér. Főleg ingyenes multikat szoktam keresni, illetve - lévén, hogy nem vagyok valami hatalmas focirajongó, főleg csak a mainstream focistákat ismerem - nem akarok olyan játékot venni, amelynek a szavatossága 1 év, nincs rá keretem, hogy évente vegyek játékot, ezért jött kapóra ez a multi
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
senior tag
válasz underdark #1244 üzenetére
Köszi a választ!
Beállítottam, nagy nehezen rájöttem hogy kell trustmaster joyon működésre bírni, mégsem érzem jobbnak az egészet. Annyira nem megy a játék, hogy az valami mesébeillő. Még mindig nem tudok passzt lefülelni (vagy hogy mondják ), az összes ellenfelem meg simán kipasszol, gyorsabbak az emberek és a csillagokat sem értelmesen számolja. Hogy lehet valaki egy csapatszinten velem, ahol egy Asensio vagy egy Ibra van a támadósorban? 2 Winem volt össz-vissz, az egyiken vérrel verítékkel valahogy lehoztam 1-0-ra (azzal kerültem feljebb) és itt meg volt egy Disconnectes orosz ellen. Mindenkinek ilyen nehéz vagy csak én vagyok ennyire unskilled?
-
SkiDev
senior tag
válasz daver88 #1246 üzenetére
Én sohasem PES-eztem még, igaz FIFA-ban is single-ztem. De már értem miért... Pay2win az egész rendszer és nehéz. Olyan ördögi kört csinál, amit csak dollárban lehet kiegyenlíteni... Nem ad semmilyen regenerálót, a folyamat pedig nagyon lassú, 10 meccset toltam már le, de egyetlen játékosom sem pihente ki magát még mindig -> Fáradtak a játékosok, emiatt se futni, se semmit nem tudnak -> Elvesztem simán (egy nálam kisebbnél is) a meccset -> Hozzámvág 600 GP-t -> Minden játékosomnak lejár a szerződése és fejenként 1500-2000 GP-t elkérnek... Farmolni meg GP-t természetesen sehol nem lehet. Kezdőkkel egyáltalán nem fair, vagy tudsz játszani vagy fizess. Így néhány meccs még és felállhatok az absolute kezdősorral, amelyet kaptam ~25 meccsel ezelőtt.
- lassú regenrálódás
- kevés pénzt ad
- sokat kérnek a játékosok
- csak 10 meccsre szól a szerződés
- ehhez képest nehéz kifarmolni és sokba kerül emiatt egy random játékos[I"]ilyenek például a testcselek, nagyon jól meg van csinálni az idei részben, rengeteget kell gyakorolni" ~ de nincs training mód ebben a lite verzióban. Ha rámegyek, akkor a játékosokat valami Trainernek meg Special Trainernek lehet küldeni, de gyakorolni nem lehet velük. Most akkor szerezzem meg azért a full játékot, hogy tudjak gyakorolni cselezni?
Valaki tud erre valami taktikát, aki esetleg multizik? Nyitottam már vagy 10-12 játékost ebből 8-9 kispadon ül, mert nincs elég pénzem kiváltani.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget, hasznos volt!
Ha valamikor nekifekszek megint, akkor így fogom csinálni.
Viszont akkor ha netalántán kijön a 19 Lite is, akkor ott mindent elölről kell kezdenem vagy lehet valamit továbbvinni az accból?Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
senior tag
válasz koppasz1986 #1257 üzenetére
Azt hittem ezzel csak én szenvedtem Nem olyan rég írtam ezzel kapcsolatban ide, hasonlóan viselkednek nálam is. Ellenfélnél mindenki beleugrik a lövésbe, passzt elcsípik, nálam meg áll egy helyben és vakarássza a t@&#-t. Védelemnél ugyanez, konkrétan állnak a 4-es pozícióban hátul a kapu előtt és végigállják - mint a Himnuszt - míg az ellenfél kicselez, ide-oda passzolgat és végül vág egy sima gólt. Igaz, én nem nézek videót, nem is játszom minden nap, de idegőrlő tud lenni, mikor a 265-ös szintemmel megörülök egy nálam kisebbnek és az is simán megver. Bár nálam nincs nagy tactics Csak indítással szoktam passzolni, mert úgy legalább el is rúgják a labdát erőből, illetve legtöbb támadásom (100/98) oldalról beívelés középre.
Múltkor nyerésre álltam, csak rászaladtam a labdára, sikerült megszereznem, de mivel nyomtam erőből a hosszú passzt, erre kb. 20 méterről egy bomba öngólt hoztam össze. Azt sem tudtam hova rakjam magam.
Az offensive-defensive állítgatást már úgy értem, de a támadási-védekezési game plan vagy micsoda az magas nekem még. Be van kapcsolva egy támadás és két védekezés, de nem sokkal érzem erősebbnek.Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
senior tag
-
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest