Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
-
DigitXT
nagyúr
De ő biztos olyat akar, amivel repülni is lehet. (PoP1-ben még olyan is volt: zöld bájital, avagy W. Sőt, azzal a ''megahittel'' akár a képernyőn lévő összes törököt legyakhattad egy darab K megnyomásával...) Érzésem szerint Ubi(soft?) vmi ilyet szeretne a T2T-hez, de egyrészt nem fog kapni, ami önmagában még nem baj, másrészt, ha tényleg csak a storyra kíváncsi, olvassa el a végigjátszást.
-
DigitXT
nagyúr
Adott esetben szokták írni, hogy a kamera ez meg az, miről beszélnek, stb.
De természetesen nem pótolhatja az igazi élményt, hiszen tényleg jó játék.
Mod #905-re: speed kill-ezz többet, de legalábbis használd a védekezést + a kemény kombókat, mindjárt könnyebb lesz. Nem azt mondom, hogy nem tud megszívatni a gép, de azért annyira nem szokott durva lenni: kis odafigyeléssel ritkán (vagy talán nem is) nyírnak ki. (Barátnőm épp ma nyomott le egy olyan részt a speedkill-lel, ahol engem hagyományos csata közben azért el szoktak tángálni, mert máshogy csináltam. Nade majd ha megint kiviszem...)
[Szerkesztve] -
DigitXT
nagyúr
Végigviszem mert tetszik a játék
Ez a beszéd.
a másik kettőt is végig vittem
Üdv a klubban.
Jó ha hetente 2-3órát le tudok ülni játszani
Valszeg én is eredményesebb lennék az élet más területein, ha ilyen beosztásban játszanék. Azért igyexem megcsinálni a vizsgáimat: most pl. nem Princezek... -
DigitXT
nagyúr
-
Robaj
addikt
Tudom, h. a hölgyek jobban szeretik, ha hosszan el van nyújtva minden.
3 helyen akadtam meg 3-4 ismétlésre:
1. a lovaskocsis, mivel nem volt homokom, kb 5-10x restart
2. ikrek, kb 3-4x
3. ill. a tic-toc prince, tic-toc-os résznél kb 5x
Azonfölül simán ment minden, előtte vittem ki POP1-et
A sorrendem így volt:
POP2
POP1
POP3
Ezek közül a pop2 volt leghosszabb, sehogy nem ment először a faltól-falig ugrás, mármint két fal egymással szemben és úgy ugorva araszolni felfelé. -
Musztáng
tag
3:45 volt a végigrohanás.
Nekem végigrohanósan is 4 óra fölött volt. Ebben volt bajom a leugrálós résszel a végén: sokszor elrontottam és persze mindig a save pointtól kellett újrakezdeni, ami tök hosszú út.“The success is not a matter of luck it’s a matter of choice!” A coach
-
Musztáng
tag
1. a lovaskocsis, mivel nem volt homokom, kb 5-10x restart
Nekem az ment: kb. 2x kezdtem el.
2. ikrek, kb 3-4x
Az nekem is valahogy így volt.
3. ill. a tic-toc prince, tic-toc-os résznél kb 5x
Huhh, erre nem emlékszem. De amikor újrajátszottam mindig elsőre sikerült.
Nekem még a Vezírrel is megyűlt a bajom: szerintem azt több, mint 10x kezdtem el. De aztán az is ment mindig elsőre.
Ezek közül a pop2 volt leghosszabb, sehogy nem ment először a faltól-falig ugrás, mármint két fal egymással szemben és úgy ugorva araszolni felfelé.
Mármint hol? Az összes ilyen esetnél?“The success is not a matter of luck it’s a matter of choice!” A coach
-
Shadowfax
addikt
Ezek közül a pop2 volt leghosszabb, sehogy nem ment először a faltól-falig ugrás, mármint két fal egymással szemben és úgy ugorva araszolni felfelé.
Hehe. Nekem a SOT-nál (első POP játék -leszámítva az eredeti POP1-et) a legnehezebb a faltól-falig ugrás volt felfelé vagy lefelé a két fal közt. Emléxem, rengeteget szívtam már az elején, mikor a tőrért kellett felmenni Farah papa palotájában. Nem értelmeztem jól az instrukciót, s azt hittem, három gomb kombinációja.
De aztán rájöttem, s ment, mint a karikacsapás. -
Harti
senior tag
Sziasztok!
Épp most kezdenék bele a 3ik részbe de ugye nem indul! Nincs valami más megoldás hogy ne kelljen kihuzogatni a kábeleket?? Van ugye ez a Starforce-os progi ami eltünteti a win-ből a cd meghajtókat....
Nos kipróbáltam de nem nagyon ment! Én rontok el vmit vagy tényleg csak ez a kabelhuzogatás marad? -
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Egyet küldjé má nekem is
On: nagyon benne vagyok a játékban, de most elakadtam... harciszekeres rész után van 2 manus, egy baltás és egy kardos, tűzgyűrűben kell velük megküzdeni a késsel. Hogy a rákba kell őket legyőzni? Azt észrevettem, hogy a baltás néha úgy belecsapja a földbe a fegyverét, hogy nem bírja kihúzni, gondolom ilyenkor kell gyentelni az arcát. Viszont ez elég rövid ideig tart és eközben ott van a kardos is, aki ad az arcomnak...<< Heimdal >>
-
Shadowfax
addikt
válasz Retekegér #941 üzenetére
Azt észrevettem, hogy a baltás néha úgy belecsapja a földbe a fegyverét, hogy nem bírja kihúzni, gondolom ilyenkor kell gyentelni az arcát.
Bizony, bizony, ilyenkor kell gyepálni, de úgy, hogy a másik manus ne érjen el. Ha lehet, akkor a baltás pont köztetek görnyedjen. -
Harti
senior tag
Énis elakadtam...
Van az a rész ahol bemegyek egy jó nagy arénába és ott egy leesett állu nagy dög dagadt valami a hatalmas kardjával, felvesz és eldobál! Rájöttem hogy felkell mászni és beleugrani a fejébe de nem jövök rá hogy kéne megsebezni! Vállbaszurni tudom de utána leszed magáról és elhajít! Próbáltam kitérni a hátán a keze elől de nem mozdult a prince semerre! Plz help! -
Harti
senior tag
Sikerült! Annyira belejöttem hogy most sikerült kilépnem! ott tartok ahol üldözni kell a Farát miután meglátott Sand monster alakban! Sok van még?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest