Hirdetés
- PlayStation 5
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Nyugodtan haveroméknál is baszakszik a dvd-m csak nekem indult el.Csodálkoztam is
nem értem mindegy megpróbálom kideríteni mi a gond és ha így se lesz jó neked akkor majd szólj. -
zws
senior tag
Elején azt a melák fast h a búba lehet legyőzni?
Anyit tudok h felpattogok fentre, és ott mikor kell ráugrani h ne basson le?? -
Shadowfax
addikt
Legközelebb olvass vissza egy picit légyszí'.
De leírom mégegyszer utoljára...
Arena Boss/Klompa
Ha felmásztál a fejmagasságába, állj a plató szélére, s várd meg, míg a képernyőn látszik, hogy kezdheted a Speed kill-t (PC-n egy ''szem'' látható, PS2-n meg a képernyő széle ''eltorzul''). Ekkor (PS2-n a háromszög) PC-n ''E'' gomb, ezzel a Herceg ráugrik az óriásra, ekkor ne nyomj semmit (!!!!!) ADDIG, míg a Tőr kékesen nem fénylik - ekkor a másik speed kill-es billentyűt nyomd meg egyszer (PS2-n négyszög) PC-n egér bal gomb, majd ismét várd meg, míg a Tőr kékesen fénylik, s ismét (PS2-n négyszög) PC-n egér bal gomb. S lehet, hogy mégeccer ugyanígy - villanás, nyomi. Ha közben mást is megnyomsz, vagy többször (!!!!), akkor ledob magáról. Nagyon kell figyelni, mert nincs idő szarakodni, a Tőr csak nagyon rövid időre villan fel, s ha nem jó ritmusban nyomod, akkor kész, jóccakát, kezdheted előlről.
Videón ugyanez: [link] -
zws
senior tag
Kösz Kösz
-
Gyuzi
tag
Segítsetek!!!
Ott a szobor forgatós résznél mit kell csinálni??Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?
-
Bencus88
nagyúr
Pont ma szenvedtem meg azzal a résszel.
A szobrot mindig úgy kell forgatni, hogy ne akadjon bele egyik falba sem és végig kell tolni a falig.Jobbra balra elörre és hátra tudod mozgatni a szobrot.így kell eljuttatni az egyik oldalról a másikig.Ha nem boldogulsz írj. -
cor
őstag
válasz Shadowfax #405 üzenetére
nálam nem volt szem speed kill nél, akkor van szem amikor ''felülröl'' szemlélödhecc...
jo game, a befejezése szinte ösztönözd h ujra elölröl kezd az egész sorozatot.....gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
bolcsodal
addikt
válasz Bencus88 #419 üzenetére
Csítem nincs...én is vagy 10x próbálkoztam...
De meg lehet csinálni. A kardosat kell ütni és amikor a csatabárdos akar téged hátulról, akkor félregurulsz és elkezded gyepálni..egy idő után megjelenik a killing move pislogás akkor kell meghasogatni kegyetlenül...aztán mégegyszer ugyanez, a kardosnál is megjelenik a killing move lehetőség...aztán meglepi!
Persze közben védd magad a kardostól...aranyos fight az biztos. És ne nagyon próbálkozz lelassítani az időt...nem érdemes.They drew first blood....
-
cor
őstag
válasz Shadowfax #415 üzenetére
azért irtam h nállam sejtettem/rémlett h ps2n tolod
eleinte fel se tünt a speed kill, ui nálam csak annyi (lehet nem állitottam be vmit?) h a képernyön körbe el kezd ''homokszinben lüktetni''...
viszont a ''szemes'' felsö nézet kicsit zavart h nem használhatom csak ott ahol ö játék engedi...
a másik igazán idegesitö az a bugnak tünö dolog h voltak olyan helyek ahol elsöre hiába csináltam sztem jol eccerüen lezuhantam...
igazábol nálam ez nehezitette a dolgokat, normálon kezdtem s igy is rövidnek tünt kicsit....
nálam az abszolut + cucc az az átvezetö anim volt amikor Farahhval körbeveszik öket...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
bolcsodal
addikt
Na ja..a fogatos részek igen nehézre sikerültek a játékban főkeg az, amelyik után ez a dual fight van. Én sztem 40x próbáltam meg, hogy maradjon homok..de igazából nem számít mennyi homokja van, csak a rewind miatt érdemes arra a fightra tartogatni, mást úgysem használhatsz hatékonyan...az időbelassítás néhány másodpercre hat csak pl.
They drew first blood....
-
cor
őstag
válasz bolcsodal #424 üzenetére
mindig csak rá kell jönni az adott ellenség taktikájára s onnan már megy minden
az ''ikrekhez'' nem is kell homok.biztos h volt már leirva...de én ugy csináltam h a kardossal pár utésváltás/védekezés/elgurulás,majd amikor a bárdos belecsap a földbe akkor ''megkeresni'' a speedkill helyet, ha van homokod ilyenkor érdemes használni, v mögötte kezded el kardozni, v kettejük között, én ugy emléxem ez a két hely van...s várod a villogást, s a kék villanást...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
Bencus88
nagyúr
Sikerült átvinnem a dual fightos részt.Jeeee
-
bolcsodal
addikt
válasz Bencus88 #429 üzenetére
Eltartott egy ideig, amíg rájöttem mi fáj neki!
Ha közel maradsz hozzá, akkor az ütéseit ki tudod védeni a kardoddal, ha csak egy kicsit is távolabbról indítja a támadást csak kigurulni tudod. Amikor bepöccen és kőoszlopokat hajígál feléd, akkor állj alá. Ha alatta voltam, akkor a legtöbb esetben nem talált el a kődarabokkal. Aztán majd látod....nem akarom lelőni a poénokat, küzdjél, mint a berber oroszlán!!They drew first blood....
-
bolcsodal
addikt
Mondjuk...nevem nem adom hozzá, de úgy hallottam , hogy vinyóról kell telepíteni DaemonTools 4.0 (4,03)-al úgy hogy az összes emulációt kikapcsolod. Miután felment lehúzod az optikai meghajtók tápcsatlakozóit, bekapcsolod a gépet, betöltöd az image-t, beírsz mindent amit kér, és ha végigmegy a disc check, akkor jáccol.
They drew first blood....
-
Bencus88
nagyúr
-
Kanczy
veterán
hát én ma megvettem a játékot,de valahogy nem tudok továbbjutni már az első dark princes részen sem...amikor ott kell felfutva beakasztani (nem,nem Kaileena-nak ) a tőrt a résbe és lehúzni a cuccost és utána vagy egy a falon forgó tüskefal,amiről vissza kell,pattani, 1.na azt nem tom megcsinálni
2.addigra már elfogy az életem..
pls segítsetek,mert nem ezért vettem a játékotYou don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Bencus88
nagyúr
Egy két vicces kód:
Prince of Persia: The Two Thrones
A kódok beírása előtt csak a tőrünk legyen a kezünkben, és másodlagos fegyver se legyen elől. Pauzáljuk le a játékot majd gépeljük be a megfelelő kombinációt.
Titkos „baba csörgő” fegyver:
2x[Balra],2x[Jobbra],[Fel],2x[Le],2x[Fel],[Le]
/Ehhez előbb könnyű fokozaton végig kell vinni a játékot/
Titkos telefon fegyver:
[Jobbra][Balra][Jobbra][Balra],2x[Le],3x[Fel],[Le],2x[Fel],2x[Le]
/Ehhez előbb normál fokozaton végig kell vinni a játékot/
Titkos karhal fegyver:
[Fel],[Le],[Fel],[Le],[Balra],[Jobbra],[Balra],[Jobbra],[Fel],[Le],[Fel],[Le]
/Ehhez előbb nehéz fokozaton végig kell vinni a játékot/
Titkos láncfűrész:
2x[Fel],2x[Le],[Balra],[Jobbra],[Balra],[Jobbra],[Fel],[Le],[Fel],[Le] -
Johnny Cage
addikt
Bő 8 évvel ezelőtt, a Voodoo kártyák virágkorában már próbálkoztak egyszer a POP 3d-sitésével - katasztrófális eredménnyel.
5 évre rá a Sands of Time-mal maga Jordan akarta kiköszörülni a játék hirnevén esett csorbát - teljes sikerrel. Rég nem találkoztam ennyire magával ragadó történettel, ami egyúttal ilyen közvetlenül is fúzionál a játékmenettel. A játék kidolgozása pazar: remek pályatervezés, az atmoszférához mindig sebészi pontossággal illeszkedő hangok és zene, kiváló karakterek és dialógusok, gyönyörű grafika, egyszóval joggal büszke birtokosa a '2003. év(végi) játéka' cimének. (Talán egyedüli felróható pont az a sokszor -önkényesen- a legidétlenebb helyekre mozgó kamera. Viszont sokakkal ellentétben nekem az irányitással nem volt gondom.)
Várható volt, hogy a kiadó egyből franchise-t akar teremteni az új lapokkal induló POP-nak. Az erre való törekvés a második részen már erősen érezhető is volt - száműzték a remek atmoszférákat és a jól kidolgozott karaktereket, valamint a történetet sem erőltették túl - inkább az akcióra és a mozgalmasabb történésekre helyezték a hangsúlyt (legnagyobb bánatomra). Tovább erősitette ennek bizonyitékát a csodás perzsa-arab motivumú zenék rockosra történő cseréje - már a 2. csatánál roppant idegesitő volt (ki is kapcsoltam).
A programozás is jóval összecsapottabb érzetet keltett bennem, mint az ''első'' részé - bugoktól nyüzsgő, kidolgozatlan, csiszolatlan. Hab a tortára, hogy a Gef4200-asomon mig az első rész remekül kezelte az élsimitást, addig ebben a részben minden törekvésem ellenére sem sikerült előcsalni. Itt meg is jegyzem, hogy a Warrior Within-ben nyoma sincs olyan szemgyönyörködtető tájaknak, mint elődjében.
Ezekután kissé lelankadt a Sands of Time okozta, újra fellobbanó POP lelkesedésem, úgyhogy kissé szkeptikusan állok a Two Thrones sikeréhez. Legközelebb elregélem friss élményeimet.
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
válasz Johnny Cage #443 üzenetére
A WW valóban nyüzsüg a bugoktól, de szerintem jó a sztori - igaz tele van ez is hiányosságokkal (a plot hole-t nem tom, hogyan fordítsam), s szerintem egész jó a grafikája. Ha jól tudom, a 2. és 3. rész azért lett ennyire ''összecsapott'', mert nem volt idejük jobban megcsinálni, szorította őket a határidő. Persze ez nem mentség semmire, csak mint lehetséges okot mondtam. De nekem akkoris a SOT marad a kedvencem.
-
donmateo
csendes tag
honnan lehet letölteni a pop 1. részét? de a többi is érdekelne!
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest