Új hozzászólás Aktív témák

  • 4Grider

    nagyúr

    válasz bartonfink #1927 üzenetére

    A kábeltv-s netet úgy kell elképzelni, hogy az utcáról a házba/lakásba egy koax kábelt kötnek be. Egy kábelmodemmel csinálnak belőle netet, a kábelmodem előtt elágaztatva a bejövő koaxot. A másik ág megy a tv-k felé. A garantált sávszélesség a Diginél is létező fogalom. Az alatt kötelesek csak rámozdulni a hibabejelentésedre. Ez az 5/0.75 Mbit/másodpercben értendő, tehát kb. 2.1 GB tölthető le vele egy óra alatt és 315 MB felfelé. Másodpercre átszámolva 0.58 MB jön le egy másodperc alatt és 0.09 MB fel. Nem egy acélos sebesség, Digi után konkrétan kínszenvedés lesz.
    A klasszikus programcsomag kódolatlanul jut el a tv készülékedig, digitális vételhez tehát csak egy dvb-c tunerra van szükséged. Ha eddig vette a Digi digitális csatornáit a tv-d, akkor a PR-Telecom kódolatlan digitális csatornáit is venni fogja, mert van benne dvb-c tuner.
    A HD adásokat 4 közszolgálati kivételével a PR viszont már kódoltan továbbítja, azokat csak médiakártyával és benne előfizetői kártyával tudod (plusz pénzért) igénybe venni.
    A Little csomaghoz alapból egy modemet adnak wifi opció nélkül és egy médiakártya vagy set-top-box jár.

Új hozzászólás Aktív témák