Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz bucihost #1577 üzenetére

    Hát hallod ha nem mondod, akkor már elhittem volna, hogy az vagy :DDD

    Bár a lényeget Te se érted, mondjuk nem is vártam el, mert mostanában ilyet elvárni már kegyetlenség ...
    Tudod az a nagy probléma, ha egy szolgáltató arra vállalkozik, hogy ezt meg azt így és úgy adja és ezt ő szabályokba is foglalja, meg körülírja, akkor én jogosan elvárom, hogy azt meg is adja és kurvára de nem érdekelnek a kifogások, meg a nyafogások, hogy ez ezért meg azért nem megy.
    Ha nem tudják nekem megadni azt, amire fizetek, akkor mi a faszért árulják úgy, ahogy? Vagy egyáltalán miért értékesítik?
    De ami a legérdekesebb, hogy tudod ez a "probléma" nem csak nálam van, hogy lefölöznek a sávszélességből, hanem másnál is és szerintem ez pofátlanság, még ha 2-4 Mbit/s is az akkor is, mert nálam az sok időt megspórol.
    Tudom, hogy Te elnézed, ahogy hülyének nézed, sőt magasról leszarod, de én nem az a fajta vagyok, aki annyiban hagyja a dolgokat.
    Egyébként meg nem azért, de ha pl. szolgáltatói szemmel nézem a dolgokat, akkor ők miért nem tudnák megadni azt amit és csókolom, nem kellene ezt meg azt körbejárni, meg annyit pofáznia rajta egyik félnek se, de hát látod, annyi eszük sincs mint egy marék sz@rnak.
    Kicsit visszatérve az elejére, ha Te pl. folyton a garantáltat kapnád, akkor megelégednél vele, főleg tudván azt, hogy annak az értéknek durván a háromszorosát is elérheted? Mindjárt gondoltam, hogy nem.
    Mit gondolsz, ha én 7/1 Mbit/s-re akarnék előfizetni, akkor a 20/3 Mbit/s csomagért fizetnék? Ne nevettess már kérlek, mert szerintem ezt a hülyeséget még Te sem hiszed el.
    A GARANTÁLT rész tudod azért van, mert osztott erőforrások vannak és nyilván 400/100 Mbit/s-on (8/4-es csatornakötegelés esetén, már ahol ez van egyáltalán) nem tudnak 800/200 Mbit/s-t adni folyamatosan, DE az a szolgáltatók feladata, hogy tökéletesítsék a hálózatukat úgy, hogy a lehető legjobban teljesíteni tudják a fogyasztói igényeket, főleg hogy havi szinten szerintem több mint 400 milliót szednek be előfizetési díj kapcsán és mielőtt valaki megkérdezné, hogy ez pontosan hogy jött ki, akkor úgy, hogy van több mint 80 ezer (az oldalukon 90 ezer van) előfizetőjük és olyan 5 ezer forint átlag havidíjjal számoltam, ami igazából lehetne több is, szóval havi szinten ennyi pénzből simán kilehet fizetni a dolgozókat és a fenntartási költségeket és akár fejleszteni is lehetne, HA nem menni minden zsebre, de hát olcsóbb a régi szar hálózati eszközöket nyúzni, lefölözni a sávszélességből és a garantálttal burkolózni, meg az előfizetők nyávogásait hallgatni (mert nem megy senki se lepofozni őket, legalább is még nem), mint hogy rászánni egyszer egy nagyobb összeget a fejlesztésre, aztán boldogan ellenni, á hol, a világ nem ilyen egyszerű, legalább is a PR-nél nem.
    Egyébként meg ha jól tudom, akkor ebben a sz@ros országban "demokrácia" van, tehát ha már ezt nézzük, akkor jogom van ócsárolni őket, bár tudom, a sz@ros miniszterelnökötök csak áldemokráciát tart fent és gyakorlatilag a házat is bármikor elveheti a fejetek fölül, ami gyakorlatilag nem is a tiétek, de ha ti boldogok vagytok így, akkor az a ti dolgotok, én viszont nem elégszem meg ezzel. Igaz jó hülyének lenni, szokták is mondani, hogy boldogok a tudatlanok, de én nem szeretnék ezen réteg része lenni.
    Ami pedig a váltást illeti, jó is lenne, de egyrészt van még bőven hűségidő, másrészt a T-n kívül nincs túl jó alternatíva és a hátrányait Te is elmondtad a mondókád elején, viszont attól még nem vagyok azon az állásponton, hogy "ez van, ezzel kell beérni".

Új hozzászólás Aktív témák