Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz tomee987 #1475 üzenetére

    Szerintem ahhoz nem kell egyetemre járni, hogy az optikai kábel/gerinc felépítéséről tudjon is valamit az ember (amúgy láttam már), de ahhoz se, hogy valakinek legyen annyi esze a szolgáltatóknál, hogy a gerincet ne 10 centire a talaj alatt vigye, hanem vagy 10 méterrel és akkor nem lenne ilyen probléma. Ja vagy hogy úgy sokba kerülne már értem, na de abból a sok pénzből amit a gagyi szolgáltatásért elszednek talán telne rá.
    Én megértem egyébként a szolgáltatókat, na de hogy ennyi kis hülye probléma legyen, ráadásul 2015-ben az már felháborító, de ez mind a versenypiac, a kapkodás és a spórolás miatt van.

    Ami meg a logikusságot illeti, igen logikus, viszont ennek tudatában elmondanám, hogy ritka sz@rul van megoldva a TV szolgáltatás, ha még mindig fejállomás meg műhold kell a TV szolgáltatáshoz (legalább is az analóghoz, ami már lassan így is a múlté), de tudom, megint én vagyok a hülye, csak mert arra gondoltam, hogy egyszerűbben és jobban meg lehetne oldani, igaz drágább lenne, de hát a szolgáltatónak az a feladata, hogy a beszedett pénzből fejlesszen is és ne csak zsebre tegye, bár ez ebben az országban már hagyomány a vezetőknél.
    Egyébként semmi összeesküvés nincs benne, de leírtam kicsit fentebb, hogy hihetetlen, hogy ennyi probléma legyen még 2015-ben is, főleg ha normálisan lennének megoldva a dolgok, de a jelek szerint nincsenek normálisan megoldva.

    Amúgy megkérdezném, hogy véletlenül nem egy PR-eshez van szerencsém? Persze mint a cégnél dolgozóhoz és nem előfizetőhöz. Csak mert a jelek nagyon arra utalnak. Persze nem muszáj rá válaszolni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák