Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Használtál X3-ast vagy X6 Prot?
( Amúgy halvány emlékeim szerint az a LED villanó inkább sima volt, nem biztos, hogy a gsmarena jól tüntette fel..)
Kicsit olyan érzésem van, hogy itt mögöttes tapasztalat nem lesz. És nem kotekedek, csak rávilagítottam..
Hát az idő megszepiti az emlékeket, de a kamerája nekem már akkor sem tetszett... '
Ha tudod mire számíthatsz , akkor már előre negatív elfogultság van, akkor az egy kalap szar is lesz számodra.
Itt van, aki használja, jó ideje. Inkább hallgasd meg őket is, és a gsmarena kommentjeit engedd el...
Azért jó sok dolog kimaradt, amiben jobb a készülék.no mindegy. A többire is tudnék cáfolatot, mint például bővíthetőség, nem fogsz olyan gyors kártyát találni, ami a rendszer sebességet ne vágná haza.. a belső tároló sebessége elég komoly UFS4.0, egy microSD ezt nem tudja sajnos.
Illetve szerintem neked leginkább a MediaTek okoz gondot.
Ez meg régi berogzodes az is biztos.
Vennék én egy F6-ost a helyedben[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Petyka3
aktív tag
Nálam egy MI10Lite-ot váltott az X6 Pro, remek készülék az is. Ha lenne rá támogatás, akkor maradt volna, de már régen elfelejtették.
Sokan szerintem ezért is váltanak, lehet a 3 éves telefon szép és jó, ha a gyártó frissítések terén már nem foglalkozik az adott készülékkel.[ Szerkesztve ]
-
szkaroly
senior tag
válasz Graphics #646 üzenetére
SD860 cpu, UFS 3.1 belső tár, 120 Hz-es képernyőfrissítés, maga a képernyő is egész jó IPS (csak hát a fényerő nyilván nem egy amoled), gyorstöltés 90 ezerért. 2021 nyarán ez elég ütős volt szerintem.
A sima x3 egy dologban volt jó: 13 mpx-es széleslátó kamera. Azóta is 8-as van minden Poco-ban. Szerintem a gyártó elnézett valamit és úgy került bele.
[ Szerkesztve ]
Poco F6
-
ktommy91
addikt
De te nem tartozol közéjük....
Nem szállok be a heroikus küzdelembe, mert az észérvek rád nem hatnak.
De azért én is megerősíteném a leírtakat..
MicroSD-Minek?
Jack-Melyiken van?
Qualcomm vs MediaTek - Real life teljesítmény?
Dual led-es az x6 pro
Depth kamera- Nem erre van kihegyezve a telefon
FM rádió-2024-et írunk
Akku-Hány százalék különbség?
Hangszóró- Mit vársz? Sub bass-t? Hangos és tisztaA xiaomi-s múltam: Redmi note 2, redmi note 3, redmi note 5, Mi 9 lite, Poco x3 pro, Mi 11T pro
Nem csak a mai kínálatban jó ez a telefon, hanem abszolút is jobb, mint egy x3.[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
szkaroly
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
Hál' istennek most már kínál a hyperos és a miui is teljes rendszermentést ami mindent magában foglal és igazából utána könnyen vissza lehet állni persze azért nem teljes mértékben egy másik hasonló telefonra.
És az a jó benne hogy akár időzíteni is lehet persze ugye a belső tárhely akkor is oda tud veszni de egy jól megszokott mentéssel ez is megoldható akár felhőbe is kompletten
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
eldrah
aktív tag
Jelentem en egy x3 pro 8/256 utan vettem ezt, igy van összehasonlítási alapom. A jack kimenet elsonek engem is megfogott, aztan rendeltem alirol egy kemeny 1200 forintos adaptert es mar megy is. Kibirhato a hiánya, az akku, gyorsabban toltheto, a kamera olyan mint volt en sokat fotozok es állítgatom pro modban is, igy nem erzek akkora kulonbseget, egyszeri felhasznalonak kozossegi oldalakra(foleg face ami amugyis lehulyiti a képet/videot) tökéletes, a hangzása tény, hiaba sztereo nekem jobban tetszett az x3 pro, de boven jo ez is, be lehet allitani, na meg mindenfele baromsagot levenni rola(dolbi athmos..egy telefonba..hagyjuk már...) a Romolgatas mar nem erdekel annyira igy a Soccal sincs bajom, porog elég szépen amikor kell. Bőven jó telefon ez, tud mindent amit kell szerintem egy TELEFONNNAK, de még többet is. Az x3 pro anno best buy volt, most ez jelentette ezt a kategoriat. Nézegettem másra valtsak-e? De olyan árak vannak es amit kapsz érte egy nudli. Sajnos mivel hirtelen kellett telefon ugy hagyott cserben a másik igy egy note 12 4/128-at vettem de hagyjuk is.. ott pihen a kocsiban, a gyerekek ha eppen ritkan hagyom, azon hallgatnak zenét, meg a meloban azzal csinalok time lapse videokat mert nem sajnalom ha retkes lesz. Utaltam elso perctől, egesz amig hasznaltam vagy 2 hetig🤣 Szoval hosszúra nyult mondandom lenyege az csupan..Jo telefon ez ennyiert, arkategoriaban szerintem nincs jobb...sajnos...az viszont tény, a kijelzo folia a regin kibirt majdnem 1.5 evet ezen már fel év után karcos, meg foltos. Tehat vagy en dolgozok rosszabbul(ez is tény) vagy/es a folia minosege gyárilag rosszabb.
-
koni016
tag
Pár hónap tapasztalat után eddig bevált nekem ez a teló. Poco x3 nfc-ről váltottam, és igazából hardveresen overkill számomra. Szinte csak pokemon go és hasonló sétálgatós játékokkal játszok, amiknél inkább a fényerő számít hogy napsütésben is lássam mi van a kijelzőn. A rendszer nagyon gyorsan reagál, sokkal sikamlósabb az élmény.
A negatívumok az a rendszerkapcsolók/értesítések megjelenítése. Eddig csak le kellett húznom és tudtam kapcsolgatni a dolgokat és egyből láttam az értesítéseket is. Most viszont el kell húznom oldalra ha kapcsolgatni is akarok valamit.
A kommenteknél írták páran hogy alacsony fényerőnél fáj a fejük a telótól, ez nekem is előjött. Kb 70%-os fényerőnél semmi bajom, de jó tudni hogy figyelni kell az oledes cuccoknál erre is. -
joco1977
tag
Ha átállítod a control center stílusát régi módira, akkor látod az értesítéseket és a beállítási ikonokat egyszerre.
ASUS PRIME B760M-K, INTEL Core i7-12700, KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5, WD Black 2TB, SAMSUNG 500GB 870 EVO, SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2, ASUS GeForce GT 730 2GB GDDR5, 27" Acer NItro Gaming Monitor, PHILIPS 275E1S Monitor
-
Benhill
senior tag
A biztonsági értesítéseket, hogyan lehetne kikapcsolni viszonylag teljesen?
Bármilyen alkalmazásból nyitok meg egy másik alkalmazásba irányuló linket, értesít mindig.
Erre gondolok:
-
joco1977
tag
válasz Graphics #670 üzenetére
Xiaomi 13 és 13T telefonokon HyperOS rendszerében lehet állítani a control center stílusát. Lehet, hogy más modelleknél ezt eltávolították a hyperos-ből.
ASUS PRIME B760M-K, INTEL Core i7-12700, KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5, WD Black 2TB, SAMSUNG 500GB 870 EVO, SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2, ASUS GeForce GT 730 2GB GDDR5, 27" Acer NItro Gaming Monitor, PHILIPS 275E1S Monitor
-
sandró60
addikt
A telefonomban most köralakú az ikon.A fejlesztői beállításoknál van olyan,hogy-Nem négyzetes kivágási müveletek hibakeresése.
Kérdésem,ha ezt engedélyezem akkor négyzet alakú lesznek az ikonok?
Köszönöm előre is -
donjohnson
addikt
használj brave browser-t és akkor nincsenek ilyen felugró ablakok a reklámos oldalakon, illetve van benne beépített reklámblokkoló.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
-
Alarikman
senior tag
Kicsit gáz, hogy a fiam Poco X5-jén(első teló) újabb a frissítés mint ezen... Negyed évente jöhetne, de lesz ez fél év is majdnem. Van mit reszelni a hyperos-en bőven.
-
sandró60
addikt
Kérdésem?
Mit nyomhatam el?
Az ikonok száma lecsökkent a felére.Egy csomó ikon nem jelenik meg.
Az ikon méreten tudok állítani,de hova tünt a többi ikon? -
Alarikman
senior tag
Eddigi tapasztalat az, hogy az új 1.0.8.0 esetén az 5g-s AC wifi jobb. Kb egy "pilinckával" és messzebb is ér el. Két Xiaomi 3gs router van padavannal a házban.
-
sandró60
addikt
Váltottam a zárképernyőt témát és a belső képernyő témát.
Érdekes,hogy váltásnál úgy jön elő,hogy Lock-És Home.
Miért írja angolul.Ilye nem volt az elöző Poco x3-nál rendesen a Magyar felirat volt[ Szerkesztve ]
-
IG55
senior tag
A Telekom Tv go, Max, nálatok is rendellenes működésű? Hol sokáig tölt, hol hibára fut, hol képhibás a stream. MIUI-n ezzel (sem) volt baj.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest