Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz Dopii #165701 üzenetére
hát én god of waros slimet vettem 110-ért augusztusban, a pro pedig inkább 160 volt, max Németországban láttam 140 körül. külföldi oldalakon mindenhol azt írták hogy igazából nincs különbség fullHD-n a kettő között, a slim csendesebb és kevesebbet fogyaszt. de ha te tudsz venni +30-ért pro-t spidermannel, vedd azt.
nekem nagyon kellett a god of war, lévén nagy rpg rajongó vagyok, a vicces az, hogy miatta és a RdR2 miatt vettem ps-t aztán a GofW-vel nem tudok játszani mert béna vagyok
na jó, ismertem még a Last Guardian-t is de mivel az ugribugri, és azt eddig utáltam, csak youtube-on néztem ahogy más játszik vele. ehhez képest azzal meg bírok játszani, jó van amikor leesem de nem vészeshát igen, hogyan változik az ember amikor 25 egerészés után kontrollert vesz a kezébe
a slim egyébként tökéletesen muzsikál, meg vagyok vele elégedve, plusz befér egy hátizsákba, simán el lehet vinni nyaralni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorolaj, adalékok és szűrők topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- iPhone topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- eladó 8BitDo Arcade Stick
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest