Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Black_Sheep #13308 üzenetére

    Kinyitni nincs értelme mert sokkal nagyobb a valószínűsége hogy kisebb érték lesz benne mint amennyit maga a láda ér de persze ki mis nyithatod mázlival lehet benne nagyobb érték is.
    Azokból a ládákból ami a játékból kapható jelenleg csak a desperado (kék) ládához kell kulcs. Nyugodtan rákattinthatsz bármelyik ládára a játékra nem fog azonnal nyílni megnézheted mi van bennük meg hogy kér e kulcsot, ha nyitni is szeretnéd azt úgy is csak onnan tudod. A kulcsokkal önmagukba is lehet kereskedni épp ma hajnalba fulladt ki ez a lufi (is) a piactéren. Ládát 2 okból lehet venni a piactéren. Egyik hogy megkísérted a szerencsédet és hátha az egyikbe valami értékes lesz, a másik hogy folyamatosan ingadozik az áruk. Hét elején mindig kevesebbet érnek mivel akkor vesz bp pontból mindenki ládát és rakja fel a piactérre és ahogy fogy az elérhető darabszám a piacon nő az értéke de azzal számolni kell hogy eleve várni kell egy hetet az eladással ha vettél valamit a piactéren, a másik meg hogy a steam is visz pénzt a piacon eladott dolgaidból. Tehát nem kapod meg a teljes összeget de ezt eladás előtt a kalkulátor mutatja mennyit fogsz kapni.

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák