Hirdetés
- Új bemutatón a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed
- Wizard of Legend II - Jövő hónap elején indul a korai hozzáférést
- Assassin's Creed Shadows - Fókuszban a játék világa
- Megjelenési dátumot kapott a Planet Coaster 2
- Star Wars Jedi: Survivor - Napokon belül befutnak az előző generációs kiadások
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
Kellemesen csalódtam benne, már vártam valami hasonlót az Inside után.
Nyugodt mászkálós, problémamegoldós laza játék és még a cica sem bosszantott. -
törölt tag
Nagyon szeretem az ilyen stílusú játékokat, ment is a listára.
Köszi a tesztet! -
stellaz
addikt
Így nagyon teszik. Élvezhető módon vajon elviszi 8GB RAM, I3, Intel 630 egy full hd monitoron?
-
Sinesol
veterán
A videó alapján egyáltalán nem látom, hogy mitől lenne ez igényesebb pl. a Limbo-nál, inkább azt emelném ki, hogy más stílusban utaznak, de mindenképp kipróbálom, szeretem az ilyen jellegű játékokat.
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
addikt
Tegnap játszottam vele, egy az egyben a limbo játék menetét hozza, csak más vizuális hangulatban, kevésbé nyomasztó módon. Meg itt van egy minimális történet, pár átvezetés, ezek jól is sikerültek. Talán ez utóbbiak tényleg hozzá tesznek a limbohoz képest. A feladatok picit részletesebbek,, de emiatt az irányítás is bonyolultabb.
Tegnap az Inside demoval játszottam pár percet, ami a limbo 2.0 így elsőre, na ez inkább annak a párja.[ Szerkesztve ]
-
ceia
őstag
A Youtubeon néztem róla játszható demót. Addig nagyon tetszett, amíg a gyerek nem utasította a macskát ugrásra. Megjelent egy függőleges fehér csík, az aljánál az egér rajzával, és azt kellett elhelyezni, beállítani, hogy hova ugorjon a macska. Ez teljesen tönkretette az addig tetszetős illúziót, hogy végre ez egy felesleges kijlezések nélküli játék, olyan, mint egy film, aminek a főhősét én irányítom. Ezt eltolták. Egészen addig filmszerű volt, szép animációval, de ez számomra kukázta is a játékot. Az ilyen célzó vonal teljesen jó pl. egy Tanks típusú játéknál, vagy a billiárdnál, minigolfnál, de itt másképp kellett volna megoldani.
it's more fun to compute
-
ceia
őstag
Hoppá, először kis képernyőn néztem, és nem is láttam, hogy elrontották a sok kijelzéssel is. Mindent kiírnak kis ábrákkal, mikor mit kell csinálni. Kellett volna tenni bele egy oktató módot, és ott kelljen elsajátítani az irányítást. Aztán a játékban már semmit sem kiírogatni, hogy maradjon a látvány olyan, mint egy film, csak éppen mi irányítjuk a szereplőket. Kár érte, nekem így nem jön be, pedig szép, és ötletes, még sci-fi beütése is van. De a kevesebb több lett volna.
it's more fun to compute
-
Werkly
őstag
Most itt a potato vagy az ultra a max grafikánál?
-
Low Noise
senior tag
Van demo steamen azt le is szedtem.
-
scdlsc
aktív tag
Már bocsánat, de azok mit ittak, akik ezt a Limbóval és az Inside-dal egy lapon emlegetik? Kb. a 2/3-áig bírtam. Eddig volt 1 vagy 2 egész jó fejtörő (aminek egy részét elspoilerezi a cikk), de a feladványok többsége szög egyszerű és ugyanaz pepitában. Az Limbóban volt kihívás, az Inside tele volt gyönyörűen megrajzolt különféle helyszínekkel. Ez eddig az erdős és barlangos részeket váltogatta néhol köddel. Kis túlzással begörcsölt az ujjam a D gomb állandó nyomva tartásától. A grafika tényleg szép és a zene is fantasztikus alatta, de jobban jártam volna, ha végignézek róla egy kommentár nélküli végigjátszást a youtube-on, miközben eldurrantok egy rakétát és elkortyolgatok egy üveg bort. Pedig nagyon akartam szeretni, mert imádom a többiek által is említett játékokat, de ez.....
-
ceia
őstag
A Limbo egyáltalán nem tetszik, mert nagyon sötét, beteg az egész koncepció, és a kinézete. Egy fekete-fehér játék már 2010-ben is gáz volt. A horrort különben sem szeretem. Az Inside már valamivel jobb lett, de láthatólag nagyon beteg fejlesztők lehetnek a Playdeadnél. Azért azt egyszer elkezdem, aztán majd meglátom. A Planet of Lana is lehetett volna ilyen játszhatóságú, de talán majd egyszer ráfanyalodok, mert sci-fi játék különben kevés van. És a kijelzéseket leszámítva különben tetszik.
it's more fun to compute
-
ceia
őstag
Remélem, a színesre gondolsz, nem a betegesre, mert az Insideban vannak színek, és a Limbo az, ami abszolút beteges..
Kösz, de ez sem tetszik. Egyrészt nem érdekel az első világháború, ha csak nem repülő szimulátorban. Másrészt a grafika (és az egész) stílusa szörnyű. Akkor már az Inside sokkal jobb. Meg ahhoz oda lehet képzelni, hogy Intel
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen