Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger1978
csendes tag
válasz fiATHaLON #147 üzenetére
Az a poén az egészben, hogy ezek a jó progik teljesen elvesznek a tömegben, nincs nagy hírverésük akárcsak a legtöbb 1C-s proginak például, viszont ezekben van meg az az eredeti 5let, ami nagyon hiányzik mostanság mindenből!
Szerintem!Pl annakidején a Realms of Arkania 2......nagyon nagy gémek voltak!
-
Tiger1978
csendes tag
-
fiATHaLON
őstag
válasz Tiger1978 #151 üzenetére
Na jó, utolsó, ha már így összejöttünk azonos korosztályból hárman
(ha a nevedben a szám nem irányítószám, vagy hasonló... )!
Arkania ha tetszett, remélem nem hagytad ki az abszolút mai szintre
felhúzott játékukat, a Drakensangot...Most már muszáj visszamennem durrogtatni, szerintem a vége felé közeledem!
-
-
HaaS
addikt
Háháháhááá, hát ilyen játék nincs is!
SPOILER
Hát az egy dolog, hogy Bőr úgy fogadja a köszöntést, ha találkozik valakivel, hogy "Bocs, de pénteken nem
adok alamizsnát", de hogy be kell öltöztetni őket Böhöh hhöhöhö... Bölcsésszel együtt bááázzz
nőnek a kveszt kedvéért, ez.. ez.. nem kapok levegőt olyan durván szőrös mindkettő az elöl
összekötött kendőkben... kééész... "neked olyan szééép naagy, kerek a fejed, te biztos okos lehetsz" :D
hát én kéész vagyok teljesen:Dszerk: nem megy a link ebben az "okos" megoldásban, szóval itt a kép
szerk2.: és hunyorog öcséém, hunyorooog!
[ Szerkesztve ]
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
fiATHaLON
őstag
válasz Tiger1978 #154 üzenetére
Na jó, persze, csakhamar eljutunk így az Ishar sorozathoz, Ravenloftokhoz, stb...
Meg kell szépen indokolni a főnöknek, hogy miért is célravezető, ha
engedi a munkatársat Planet Alcatrazozni.
(-Miért is?
-Há azé' meeeer....meeer......Naaaanecsinádmáá!)HaaS: Nyiss, nyiss, legalább kicsit lekönnyíted a mostanában igen komolyan
felsistergő PA topicot!
Az a mondás valami hatalmas, de nekem a marconaság miatt kimaradt az öltözködés...
Valószínűleg jónéhány poén elmarad így, 1-es karizmával, de remélem van azért
+ anyag, a parasztságból kifolyólag is. -
fiATHaLON
őstag
Egy apróság...
Érdemes mihamarabb megvenni a cuirass nevű páncélt, mert nem csak
harcban bivaly, de van egy kis trükk is vele:
Mivel nehézkes vele mozogni, agility büntetés van rá. (Eddig szuper, nem? )
Nekem így a 104 thieving skillt levette 74-re. Igen ám, de szintlépéskor erre
a 74-re tehetek 1 pontért (nem kettőért), így mikor leveszem a páncélt, 100 felett
járok bőven, fele pontért.
És innentől örömünnep van, fejünket megkenik olajjal, csordultig van poharunk,
hisz cudar módon loptunk magunknak tolvajlási képzettséget!Akkora csatában volt részem reggel (diff. 15-ös embercsata), hogy a végén lövésenként
kellett visszatöltenem az állást, mert ha nem fejlövést osztottak a fiúk, vége volt.
Az elesettek fegyvereiből szedtem ki a tárat (nem vittem elég lőszert).
Jól jellemzi a helyzetet, hogy a csihi-puhi után 1.500.000 coinért forgalmaztam
ki gumicsizmát, domestost Martha-nak! -
HaaS
addikt
válasz fiATHaLON #161 üzenetére
Jaja, én erre akkor jöttem rá, mikor jött Bölcsész.
Nappal, mikor nájtszperszon miatt csökkentek a szkilljei, tovább lehet fejleszteni 1 pontért őket. Azt is kipróbáltam (de hálistennek ezt nem "rontották el", azaz tökmindegy), hogy éjszaka (+1 INT) vagy nappal (-1 INT) lépsz szintet, ugyanannyi szkillpontot kapsz.Már megvettem a legjobb armorokat és fegyvereket amiket lehetet, 300k maradt így is... a teljes armorban nekem a +20 kritikál rezisztansz tetszik a legjobban. (Javítani még nem tudjuk, de még két szint és az is meglesz. 90-es repair.)
-
HaaS
addikt
válasz fiATHaLON #161 üzenetére
Mondjuk ez érdekes... elméletileg ha agyon vannak kritikálozva, (esetleg pluszba rárakod az armort.. na meg még nappal is van), akkor lehet a legszebben szintet lépni. Hmph.
Ez a nehézkedés a fájttal ez normál nehézség vagy a feltornázott? Hanyadik szintűek vagytok?
-
MiguelAngelo
csendes tag
Kissé tanácstalan vagyok a "banaboo forest" (vagy hasonló nevű) küldetésben, ahol Boer és Sullen mellett Hans is jelen van (mint lányáért aggódó apa), és a sikeres küldetés feltétele, hogy Hans életben maradjon.
Namost a legegyszerűbb megoldás az lenne, ha Hans-ot le lehetne ütni és egy ládába gyömöszölni, amíg a küldetés tart, de ezt sajnos nem tudom megtenni. Fegyver nincs nála, és bár meg tudom adni neki, hogy hova menjen, és maradjon "védekezés" módban, legutolsó próbálkozásomnál eljött onnan és odaállt két majom közé meghalni... (a majmok persze őt támadják, mert szinte biztos, hogy ő a leggyengébb).
Közbevető kérdés: a társakat nem tudjuk gyógyítani? Vagy tárgyat átadni neki? Mert úgy láttam, ezt nem lehet, ami komoly hiányosság (RPG-kben szokott ilyen lenni).
Mit tudok ezen a helyen csinálni? Ez az egyetlen aktív küldetési helyszínem, máshova nem tudok menni.
-
HaaS
addikt
válasz MiguelAngelo #164 üzenetére
F1 - help. Három fülön olvashatod a billentyűkombókat.
Ami neked kell - a tárgy átadása - az ALT+balklikk. A Hans-os küldetésben nem tudok segíteni, mert nem tartok ott, remélhetőleg spojlerrel jön majd a válasz!
-
MiguelAngelo
csendes tag
Kösz, a tárgyak átadása most már megy... (valóban nem néztem meg hogyan kell).
Egy baboon sebzése: 1 csapás = -14 HP nálam, úgyhogy ez a küldetés pillanatnyilag reménytelennek látszik. Aránytalannak érzem, hogy miközben ketten is lövünk rá, mégis én halok meg...
Egy csaló-programot is próbálok igénybe venni, de a játékból való kilépés az Alt-Tab-bal nem mindig működik, csak az első 2 alkalommal megy...
-
HaaS
addikt
válasz MiguelAngelo #166 üzenetére
Hanyadik szintűek vagytok úgy kábé? Csak hogy tudjam merre lehetsz... ez a Hans nem rémlik, majmokkal pláne.
Én úgy csinálnám, hogy beállítanám Hans-t no attackra (elméletileg ilyenkor abszolúte nem mozoghat) egy olyan szűk helyre, ahol a másik két karakterrel elé tudok állni. Azaz: Hans hátul, Bőr mellette elől, Bölcsész felderít, majd visszarohan, beáll a résbe, bevédeni Hanst, hogy semmiképp se kerülhessen mellé ellenfél. A két alapkarakter pedig defence-en lenne, hogy ne rohangáljanak el, de ha hatótávolságon belül ér valaki, akkor támadjanak.
Én is néztem ma egy jó nagyot, félek, hogy fiATHaLON nem véletlenül nem válaszol, hanem mert kezd töltögetés hadjárattá fajulni a dolog. Itt is volt egy érdekes mob, simán lenyisszantotta kritikállal a főhős fejét... reload hegyek... pedig olyan kritikál ellenállása van, hogy hajajj, mégis töltögetni kellett...fintorogtam kicsit. Nem bírom az ilyeneket. Na meg annyit okultam a történtekből, hogy távcsöves nélkül egy lépést nem teszek ezután.
Igen, az Alt-Tabot nem szereti. Ha tényleg töltögetés lesz az egész, az gond. Nagy.
[ Szerkesztve ]
-
MiguelAngelo
csendes tag
Szintem a szintem kb. 27
Küldetés: Baboon race
Hans életben tartása mellett az is feladat, hogy "kill all monsters", szóval nem maradhatok mindig egy helyben, bár az első támadásnál (mert egyből támadnak a rohadék majmok) beválhat, amit írtál. Sajnos a hely annyira azért nem szűk, hogy csak egy irányból tudjanak jönni.
Ráadásul a kisebb (de halálos) majmok után most nagyobb gorillákba futottam, akik a kézigránátokat kiütik Boer kezéből! "critical hit"
Miért nem hajítja el a kézigránátot messziről, miért megy oda ezzel is, mintha kézifegyver lenne? Nektek elhajítja?A földről semmit nem tudok felvenni, ehhez is valami spéci billentyű kell, vagy így van kitalálva? Mert volt már olyan, hogy Sullen elterült és nem is kelt fel, gondoltam elveszek tőle 2-3 fegyvert, mert ő jobban fel volt szerelve, mint én,... de nem sikerült.
-
fiATHaLON
őstag
MiguelAngelo: Hansos téma... Nekem is csak úgy volt esélyem, hogy az egész
csapatnak kikapcsoltam az auto ai-ját (talán számít itt valamit),
Hansot magát meg elküldtem gombászni a pálya legszélére.
Onnan is előszédelgett, de hálistennek csak a küldetés végén.
Minél messzebb csatázz tőle, akkor kevésbé kap vérszemet a
hőzöngésre.Baboonok az egyik legkeményebb ellenfelek a játékban.
Fejlettebb példányai a játék minden szakaszában gondoskodnak
a szórakoztatásról. Érdemes őket messziről ritkítani
(és a legerősebb emberrel állj előre, aki elbírja a közelharcot velük),
majd figyelni, hogy mindig legyen a hátukban olyan,
akinek van backstab perkje. "Öröm" az ürömben,
hogy imádnak egy karakterre rászabadulni, tehát csak annak kell állnia a
sarat, a másik (többi) meg küldheti hátulról a bomba kritikálokat.HaaS: Tényleg benehezedett, de valami álomszép, mikor sikerül kijátszani
egy nehéz pályán a bugokat (házba-házból való gránátdobálási technika
az ellenfél részéről - értsd visszapattanókat dobál a szemöldökfára ,
házból támadás, ellenfelek összeugrasztása, stb. )[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
válasz MiguelAngelo #168 üzenetére
Nem, nekem még nem volt ilyen kvesztem. (Kábé 32-33. szintűek lehetnek, de én minden ládát kinyitottam és mindenkit kizsebeltem, akit lehetett.)
Földről tárgyat szintén az ALT + bal klikkel tudsz felvenni. Ha lenyomod az ALT-ot, látod a felvehető tárgyakat (feliratokat is látsz), aztán csak bal klikk a névre.
Kritikálok ellen vagy armor, vagy medical skill alapvetően... de van egy drog is, ami felpörgeti a karaktereket (és rezisztet ad).Akkor szoktak elindulni a karakterek, hogy támadjanak - függetlenül a fegyvernemtől - ha 1. nincs meg a Line of Fire, azaz nem látják elég jól az ellent a támadáshoz, illetve 2. ha az ellen nincsen hatótávban. Ez utóbbit te is állíthatod, hogy milyen messziről próbálkozzanak a fiúk, a célkereszt ikon az. Ha be van kapcsolva a látható/hallható terület, valamint a hatótáv kijelzése az opciókban (ez utóbbit kékkel jelöli a játék), akkor jól láthatod, hogy milyen távolságig közelíti meg emberünk az ellenfelet, mielőtt tüzet nyitna, vagy gránátot hajítana.
Valszeg nálad az a gond, hogy mivel a majmok jönnek ütni, ezért mire eldobná, mert látja őket és hatótávban is vannak, addigra már az arcába másznak a négykezűek. Én kézigránátokkal inkább csak kezdeni szoktam a fájtot (általában lesből, mindenki dob, aki teheti), aztán átkapcsolok krumplihámozóra, esemgére, jöhet a buli. Amennyiben van arra esély, hogy a gránátdobáskor esetleg észrevesznek és odarohanhatnak illetve elmozdulhatnak az ellenfelek, akkor nem egyiküket adom meg célpontnak, hanem a területet, amit meg akarok szórni kézigránáttal. Ezt a CTRL billentyű + bal klikk vhol a földön kombinációval teheted meg.Szerencsére a játéknak sikerült megbékítenie... újabb gyönyörű screenshot készült, Dilemma címmel! És ez csak az egyik fele a dolognak, gondoltam felhajtok egy vodkát hősünkkel, csak úgy próbaképpen.. az eredmény: "Baby take off your dreess... yes, yes, yeeess" hallani kell!
És ez még mindig semmi: ha harc van, a következő zenék csendülhetnek fel:
1. Rammstein - Moskau
2. Rammstein - Reise, Reise
3. Rammstein - Amerika
Gyönyörűen illenek a harchoz, főleg az első !"a sárkány is csak ember" - oxox
-
HaaS
addikt
Jön Hans, én is ott tartok már! (lvl35)
-
HaaS
addikt
Jól beijedtem, halljátok, még egy RU7-es medikitet is vettem vagy 60k-ért... szóval Hans-ot beparkoltam egyből a sarokba, nem mozdult semerre. Benyomtunk egy dodgert, mindkettejük melee defence-je 150 fölött.
Majmok egyesével-kettesével elcsalhatók voltak, közrevettem őket aztán simán ütöttük őket, kétféle mérget használok, szóval egyedül Bőr kapott sérülést, de gyógyítani sem kellett (Hans megtette, mikor tiszta lett a terep.) Kritikált nem kaptunk.
Gorillák. Pont alattuk van egy vékony ösvény, amin nem férnek át, jó nagy kört kell menniük, hogy a túloldalra jussanak... a háromból kettő összesen három lövés volt (távcsöves hevi pájp)... a harmadiknál nem jött be a kritikál, azt ütni kellett, de az sem talált el senkit.Használtok mérgeket? A dodger is hasznos nagyon!
Tényleg, van valahol medical coach? Nem emlékszem...
-
fiATHaLON
őstag
Alarm Clock Antidote
(Antidote of battle ostrich's poison)Vett már fel valaki ilyet?
Szarra sem lehet használni, viszont letehetetlen az inventory-ból!
Adogatni lehet egymás közt, de semmiképp nem lehet letenni.
(Mindent próbáltam, láda, eladás, csere, eldobás...)
Nem biztos, hogy másnál is előjön, de egy mentés nem árt felvét előtt.Bosszantó, mert 5 kockát foglal...
-
MiguelAngelo
csendes tag
Olyan mérget már használtam, amit a szúrófegyvereken lehet alkalmazni. Ez arra jó, hogy ha 1x megszúrod az ellenfelet, az onnantól kezdve fokozatosan veszít az életerejéből. Több ellenség esetén is jó, mert elég mindet 1x megszúrni.
Gázgránátot is szoktam használni, bár az a saját karaktert is sebzi.
A "baboon race" küldetésben a gorillák ellen kénytelen voltam Molotov-koktélt bevetni, csak ez volt hatásos (szintén nagy mértékű saját sebzéssel jár!). Kétségbeejtő helyzetben igen látványos és hatásos.
A következő küldetések ehhez képest könnyebbnek tűnnek.
A földről való felvétel fontos lenne, mert jelenleg gyakorlatilag minden küldetés után újra meg kell vennem a fegyverarzenált, mert mindet elveszítik egy-egy "critical hit" után...
Egyébként a fegyverkínálat egyre szűkösebb, még munícióból sincsen elég... Ezt tapasztaljátok ti is? Mártánál ás Achmad-nál is tapasztalom, hogy pl. ami az előző küldetés előtt még volt náluk, az most nem kapható...
-
HaaS
addikt
Szintlépés után ünnepeljétek vodkával az eseményt.
Reméltem, hogy nem lesz igaz, de nem csak az éjszaka miatt csökkent szkillek javíthatóak, hanem akármilyen káros hatás miatt redukáltak. Például amit fiATHaLON is írt, a thievinggel. Egyszerűbb viszont a vodka: -5 AG és - 5 PE, evvel nálam mindkettő a minimumra csökken. Valami 18 extra pontnak "lesz hely" 100-ig, egy az egyben beváltással... nagyon sok szkillnél.
Elszomorító.
MiguelAngelo: #171 "Földről tárgyat szintén az ALT + bal klikkel tudsz felvenni. Ha lenyomod az ALT-ot, látod a felvehető tárgyakat (feliratokat is látsz), aztán csak bal klikk a névre."
[ Szerkesztve ]
-
fiATHaLON
őstag
válasz MiguelAngelo #175 üzenetére
Fegyverek szerintem egész normális mértékben gazdagodnak.
Ne feledjük, hogy itt nincs mágia.
Viszont minden "nagy" küldetés után van valami extra holmi.
Az Oblivionban zavart, de itt valahogy pont jó ez a lassan adagolt készletnövekedés.HaaS: Na jó, azért a Drakensangban is ott volt az első katona, akivel végtelenített
fejlődés volt... Ezt biztos te is észrevetted. -
HaaS
addikt
válasz fiATHaLON #177 üzenetére
Hmm... megfigyelésem szerint kizárólag szintfüggő a készlet "gazdagodása". Lazán tudtam volna assault rifle-t is venni, pedig csak ketten voltak még a csapatban.
Na persze, etikett ruleZ... akkor is csalódás, hogy PA-ban ezt meg lehet tenni. És magammal tolok ki, ha nem használom ki. Mégis, a két játékot összehasonlítva látok némi különbséget... Drakensangban jó, kattintgathattál fél órát extra xp-ért, de hiába, mert nem kaptál annyi tapasztalatot magasabb szinten mob ölésből, így "ki lett egyensúlyozva" a hiba. PA-ban viszont semmi ilyen nincs. Olyan előnyhöz jutsz így, ami nincs balanszolva, és a komplett játékot... és a játékélményt is befolyásolja. Tudom, nem kell vele élni... szerintem meg nem kellene bennehagyni ilyet. Meddig tartana egy szintlépés gomb, meg az alapértékek megmutatása, mikor elköltöd a szkillpontokat? Semeddig. Nem értem.
szerk: a mérgek szvsz inkább azért nagyon jók, mert az ellenfél statjait befolyásolják (gyengébb lesz, nehezebben talál el a mob, nem pedig a néhány hápé miatt, amit leszívnak)
[ Szerkesztve ]
-
fiATHaLON
őstag
Szerintem azért van itt is egyensúly.
Gyorsabban lépsz szintet a karizmod (sok olyan ember kószál,
aki elhajt, hogy "fúj, milyen dreadful vagy!", pedig biztos akadna valami
feladat náluk.) miatt, jóval hamarabb lesznek meg a cuccaid (trade skill is segít),
de nehézkesebben használod őket eleinte.
Az a kis skilles varia meg... végülis kb. 20 pont nyerhető vele, amit vehetünk úgy,
hogy megjutalmaztak a készítők a szemfülességért.Hol tartasz egyébiránt?
-
HaaS
addikt
válasz fiATHaLON #179 üzenetére
Kábé 20?
Úgy érted 150? A legtöbb szkill 18 pontot esik átlagban csak egy vodkától... (agi = int = 6) ha hozzáadsz némi ki nem kényszerített gerinc és kartörést (str - -), ami további szkillpont esést eredményez, akkor megvan az a 150, ha rájátszol a kritikálokra, egyebekre, armor, ezaz, akkor talán a 200 is. Egyedül a trade-et nem lehet befolyásolni, mert karizma alapú.
Jó, persze lassul a szintlépés, és mindent nem tudsz kimaxolni, de 1 pontért lazán fel tudsz húzni bármit kábé 125-ig... legyen csak mondjuk négy skill, amire koncentrálsz... az 4x25=100 pont. Ez kábé 8 szintet jelent.
Varázslatos.A harmadik csávót vettem fel... kannibáloknál.
szerk: ilyenkor mindig azt kívánom, hogy bár ne venném észre ezeket.
[ Szerkesztve ]
-
fiATHaLON
őstag
Itt vagyok, itt.
De ti hol vagytok?!
Ugye nem azon mesterkedtek, hogy durva besorolású külső helyszíneken,
a legádázabb ellenfelek inventory-jából, nagy xp hozamú artifactokat
tulajdonítsatok el?!?!?[ Szerkesztve ]
-
Fenrir88
csendes tag
Üdv!
Egy kis problémám lenne a játékkal... annal a bizonyos résznél tartok, hogy a strucc szerű lényekből kell valami mérget szerezni, amit a favágó településen az egyik arc benyomat ( a sztotri következetes, mint ahogy az angol tudásom is, tehát, nem én nem másik játékkal játszok ) Nah szóval bemegyek a pajtába az arc kipróbálja összeesik.. aztán videó Boar megnézi a kínaiak által épített farakétát. Majd töltés Northern City.. és itt mindig kifagy 2mp után... bármit csinálok... nálatok előfordult?? Ha valaki segíteni hálás lennék, mondjuk átküldeném a mentésem, és mondjuk újramentené Northern Cityben pár mp-vel később... hálás lennék érte. Eldobom e-mail címre, csak írjátok meg ide.
-
fiATHaLON
őstag
válasz Fenrir88 #184 üzenetére
Át is küldheted az adatoknál levő e-mail címre, de azt is megpróbálhatod,
hogy ahogy beadja Northern city-t, kipróbálsz többféle csapatkijelölést és
mozgatást (csak egy-egy ember kezdjen el szaladni, összes, stb...)
Egyszer nekem is volt egy ilyen és ez segített (illetve kétszer, másodszor
a dupla quicksave mentette meg a játékot.). Érdemes a qs-et gyakran nyomogatni,
nem kerül semmibe...Gyakran emberekkel való beszélgetés előtt is rányomok,
biztos ami biztos. -
Fenrir88
csendes tag
Addig sem jutok el, hogy kijelöljem az embereket... épp csak beugrik a kurzor és már fagy... pedig megcsináltam még pár mellékküldetést, hátha azok után nem lesz ugyanez.. de maradt annyiban a dolog. Szóval akkor küldöm inkább.
-
Fenrir88
csendes tag
Hát sajnos nem lettem előrébb a dologban. Stoneguardot kivégeztem, nincs már küldetés. Már mindent megcsináltam, kivéve a niagara nevű méreg elszállítását. Amit ugye Andrenak kell odaadni, de ha odaadom utána kifagy a játék... tanácstalan vagyok. Esetleg valaki tud segíteni? fiaTHaLON szerint ez nem főküldetés... bár Boar ebben a videóban veszi észre az űrhajót, szóval sztem számít, nem tudom már kiadta, mert nem emlékszem rá.
-
Fenrir88
csendes tag
Jah, és valaki tudja, hogy a Bank of Unganba hogyan lehet bejutni?
-
fiATHaLON
őstag
válasz Fenrir88 #189 üzenetére
Akkor elképzelhető, hogy többféle úton lehet eljutni a végéig, és az egyik bugos...
Egy biztos. Az az űrhajó nem az az űrhajó.
Furcsa ez... Ezek szerint vannak olyan küldetések, amiket a Boar iránt érzett
félelemből (magas strength) adtak a jónépek, ha ennyire nem kerül eléd.Ungant nem tudom, ez is kimaradt nekem...
Próbálj Blacky-vel is beszélni, bizonyos időközönként ő zérja le a "fejezeteket".
-
Fenrir88
csendes tag
Blackyvel is próbáltam már.. semmi... Stoneguardban sem adnak már semmit sem... és a város két alsó területe még mindig nem érhető el. Már nem maradt mellékküldetés sem. Hiába csináltam meg az utolsókat, úgy sem változott a videó utáni kifagyás... pedig gondoltam így hátha. Unganban még kiszabadítottam egy légióst, előtte megöltem az őröket, mert különben lelőtték volna, hátha majd így Stoneguardban lesz valami.. de semmi. Várjam a peccset?
-
fiATHaLON
őstag
Ki vagyok finomulva, na! Ez van...
Fenrir, egyszerűen fingom sincs.mi lehet a helyes megfejtés.
Az a baj, hogy egy hirtelen ötlettől vezérelve az egész játékot leszedtem,
mentésestől...
...és nem ugrik be, hogy miként keveredtem a fővonal végére...
Várj!...nem.
...
(néhány szemöldökvonogatással és ciccegéssel később)
MEgvan!!!!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
fiATHaLON
őstag
válasz fiATHaLON #194 üzenetére
Üldözöd ugye a kannibálok vezetőjét (Jacksont) a vallási
elöljárójuk megbízásából. Miután megtaláltad (Northern city-ben,
abban a kerületben ugye, ahol szinte kizárólag csak egy nagy
rezidencia van, visszamész beszámolni a papnak,
mire elküld egy újabb questre, Jackson Juniorért.
Na, ő ott lesz lent a stoneguard-i kerületben, ahova most még
nem tudsz bemenni, onnan megy tovább a cselekmény.
Ez a lényege, de lehet, hogy még valami közbenső történés,
vagy ember bejön a képbe. De az irány ez.[ Szerkesztve ]
-
fiATHaLON
őstag
Az előző hozzászólás !!!SPOILER!!!, csak tököltem a
megszerkesztéssel, azért is nem írtam az elsőbe, elröppent az idő.[ Szerkesztve ]
-
Fenrir88
csendes tag
De melyik az a kerület? Mert Unganba van egy nagy ház, de oda csak a Bank of Unganon keresztül lehet sztem bejutni, oda meg kulcs kell... Jackson Junior nálam még a kannibál faluban van, és nem is tudok vele beszélni, nem enged. Kifogytam az ötletekből
-
-
HaaS
addikt
válasz fiATHaLON #198 üzenetére
Pillanatnyilag inkább Kenobira szavazok én is... a szintlépés kicsit megfeküdte a bélszerkezetemet (neked nem kell megmagyarázi fiATHaLON, ki három és hat tized másodperc között legalább egyszer szpészt nyomsz ezekben a játékokban ), én a karakterépítésre vagyok beállítva... hűljön még egy kicsit.. na meg azért is, mert már körözök egy másik játékkal... f@sz@, nem kell szpész, mögáll magátú! Geniáll!
fiATHaLON: anyukádat üdvözlöm! Nagyon jó tanáccsal szolgálhatok neki! Bármilyen filmet néz, bármikor, bármiről, és valaki kérdezi, hogy mit látott, a következőt kell mondani: "Hát az aa hogyishívják a főszereplője, azaaa mongyadmá, az aaa... a Humphrey Bogart! Na az.. szóval az volt hogy..."
Kéremszépen, én kábé öt éve válaszolom ezt mindig ilyen kérdésekre, és már akkor röhög a kérdező, mikor elkezdem... és működik! Megértenek!
(Bevallom, néha nem jut eszembe Hamfribogárt neve, ekkor Denidevítót mondok... hiába, ez van.)"a sárkány is csak ember" - oxox
-
Satan_Claus
őstag
Udv mindenkinek, a forum vegigolvasasa utan ki kellett probalnom ezt a jatekot.
Hat, nekem negyon bejon, lehet, hogy elmebeteg vagyok?
Nagyon hasonlit a Fallout-hoz, kicsit Neverwinter Nights beutessel, csak nagyon zavar, hogy mindent el lehet lopni, mikozben senki sem tamad meg sikertelen kiserletnel (mint pl. a Falloutban). A legjobb, hogy ha segitesz valakinek valami targgyal, aztan visszalopod.
Meg nagyon az elejen vagyok, most vonatoztam .
Raadasul a laptopomon is eleg jol fut, igy a grafika is Fallout-os .
Na, megyek, Boarozok meg kicsit.Védd az állatokat! Egyél embert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest