Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Speeedfire #14393 üzenetére
Akkor tudnám megmondani, mennyivel tud többet, ha ismerném a "beépített" megoldást.
Amikor SOAP-os kommunikációról volt szó egy feladatnál, akkor eleve a NuSOAP-pal kezdtem neki, mert több helyen azt láttam, hogy ajánlják (nem pedig a beépítettet). Egyébként közel sem mondanám olyan hú de jónak a NuSOAP-ot sem, legalábbis amikor én használtam, akkor valami botrányosan gyér volt a dokumentációja, a kódját kellett böngésznem és értelmeznem ahhoz, hogy rájöjjek néhány komplexebb dolog működésére (meg a kódban látható kommenteket olvasgattam), mondjuk volt ott mindenféle típus, egy C#-os kliensalkalmazásnak akartam szolgáltatni adatokat PHP-alapú WSDL-generálással (szóval az Apache-webszerver PHP-val volt a SOAP-szerver is). Ez úgy másfél-két éve volt, hogy azóta milyen a doksi, meg egyebek, fogalmam sincs."Főleg, hogy sokan visítanak, ha több hsz-t ír valaki. Holott az lenne a normális, amikor külön vannak az adott hsz-re való reagálások."
Pontosan. Engem is cseszegetett már modi emiatt, de engem nem érdekel, nem fogom ezért egybehányni a több embernek szánt hsz.-eket. Volt erről beszélgetés a házigazdák által is követett "Javítsuk a Prohardvert!"-topicban is, ott is kifejtettem az álláspontomat, többek közt azt, hogy az alapelvek pont azt mondják ki, hogy:
"Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra is, akkor próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat."
Kiemelés tőlem, ebből látható, hogy a moderátorok önkényesen sokszor az alapelvekkel ellentétesen cseszegetik a júzereket. Mivel ebből az következik, hogy az alapelvek szerint is az a követendő, hogy látható legyen minden hsz.-nél pontosan annak előzménye, és csak abban az esetben kell egyetlen hsz.-be sűríteni, amit írsz, amennyiben az csupán 1-2 szavas válasz.
Szóval nyugodtan írhatunk külön-külön mindenkinek az alapelvek szerint, őstag rang fölött pedig ugyan ne akarjon már senki se vádolni bárkit, hogy hsz.-eket akar gyűjteni.
Remélem, ezt egy moderátor is olvassa.Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest