Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz DNReNTi #17132 üzenetére

    "3. Kijavítanám Brian-t a hibajelzésekkel kapcsolatban:
    Helyesen: ini_set('display_errors', '1');"

    Mielőtt "javítasz" valamit, nem árt, ha meggyőződsz róla, hogy az eredeti információ valóban helytelen-e, vagy csak Te nem vágod, a másik miről beszél. :K
    Amit írtam, az pont úgy helyes. Amit Te írtál, az értelemszerűen PHP-fájlban fog csak működni (egyébként az is helyes), a php.ini-be hiába írod bele... ;] Én meg a php.ini módosításáról beszéltem, ha kicsit visszaolvasol.
    Amit írtál, az minden alkalommal, amikor egy adott fájl (amiben a sorod szerepel) betöltésre kerül (már ha betöltődik egyáltalán), meg fog hívódni, nem egy globális beállítás, ami mindenhol érvényes (az összes PHP-kódra vonatkozóan a fejlesztői gépen).

    Tehát még egyszer: a php.ini konfigurációs fájlba mehetnek ezek a sorok:

    PHP 5.4.0 fölötti változatoknál:
    error_reporting=E_ALL
    display_errors=On

    PHP 5.4.0-nál régebbi esetén*:
    error_reporting=E_ALL|E_STRICT
    display_errors=On

    * magyarázat: http://php.net/manual/en/errorfunc.configuration.php#ini.error-reporting
    "In PHP 5 a new error level E_STRICT is available. Prior to PHP 5.4.0 E_STRICT was not included within E_ALL, so you would have to explicitly enable this kind of error level in PHP < 5.4.0. Enabling E_STRICT during development has some benefits. STRICT messages provide suggestions that can help ensure the best interoperability and forward compatibility of your code. These messages may include things such as calling non-static methods statically, defining properties in a compatible class definition while defined in a used trait, and prior to PHP 5.3 some deprecated features would issue E_STRICT errors such as assigning objects by reference upon instantiation."

    Egyébként nekem nem tűnt úgy, hogy le kell neki egyszerűsíteni az infót, nekem úgy jött le, hogy értette ő. :) Csak még utána kell néznie alapvető dolgoknak is.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák