Új hozzászólás Aktív témák

  • Namelesske

    addikt

    válasz Mercutio_ #13005 üzenetére

    Hát én egyetlen kimondottan elektromos borotválkozáshoz gyártott cuccról tudok amit venni is lehet, az pedig a Barbon Pre-Shave. Hogy is mondjam retró az illata. Nem feltétlenül pacsuli, de nem egy kis hajó.

    A Philips gépei körkésesben rettentő jók, a know how amit szereztek a 60-as évek óta egyértelműen megéri felárat egy bizonyos szintig. Nekem még sose okozott irritációt a gyári késekkel egyik gépük se. Kicsit úgy érzem hogy már már túl kompenzálták és túlságosan is óvja a bőrt és lassabban halad vele az ember, az olcsóbb gépeknél még a fordulattal is bazseváltak egy kicsit.

    A Braun is szintén úttörő a fóliás rezgőkéssel, szerintem ez jobban vág mint a Philips de cserébe még lassabban lehet vele borotválkozni ha elhanyagolt szakállal találkozik szembe. Ahogy kopik ez jobban hajlamos a teljesítmény vesztésre és az irritációra.

    A Panasonic valahogy a kettő közé rakta be a termékpalettáját, még ugyan nem volt, de amit láttam és hallottam róla eddig engem abszolút meggyőzött, főleg a lineáris motoros borotváik.

    Az olcsóbb Remington, Aldi, Aliexpress, Ebay borotvák sose a teljesítményben rosszak, hanem tartósságban és irritációban szoktak kompromisszumosak lenni.

    De például faterom esküszik a kínai pengékre a Philips S5000 gépén, mert sokkal gyorsabban halad vele reggelente. De olyan fos késre gondolj, amit már én mókoltam össze mert darabokra hullott hajtómű része és ki van belőle herélve a csukló mechanika meg stb. De nem cserélné le semmire, pedig ott van a gyári kése a dobozban.

    Én mostanában kezdtem rákapni erre a gyorsan borotválkozzunk és legyünk túl rajta, korábban még elszöszöltem meg féltem hogy jaj irritálni fog meg stb. Ebből a megfontolásból rendeltem egy komplett gépet, mert faternak néztem csere kést(mert a mókolás sem tart örökké), de annyiba került mint a komplett borotvám...

    Szóval nem kell fosni tőle, bele kell vágni mert igazából ha csak valami nem nagyon noname fóliás daewoo meg dyras meg stb kínai újracimkézett gépet vesz az ember hanem kimondottan Aldi Tesco Lidl saját márkást akkor rosszat venni nehezebb mint egy közepesen jót. Braun meg Philips meg Panasonic meg presztízsből se árul rosszat (na jó Braun S1 az játékborotva rendes áron azt hagyjuk).

    Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV

Új hozzászólás Aktív témák