Új hozzászólás Aktív témák

  • konzumpro

    senior tag

    Nem rossz amúgy a 806-os (48"-es verzió), három nap alatt kb. kétszer fagyott le, egyszer a VLC megállított állapotában nem tudott elindulni a képernyőkímélő egyszer meg csak úgy. Nem is igazán lefagyás, csak belassulás, 10-15 másodperc után magához tért. Az elején volt, hogy youtube video közben kilépett, de ez valahogy megszűnt.

    Kicsit sötétnek tartom, ahhoz képest hogy eddig egy ócska 32-es buta Samsungot néztünk VA panellel, a beégésvédelem alacsonyabbra vétele hosszú távon biztosan nyomasztó lenne. A Nano QLED-es 50"-es Samsungban reménykedek, hogy nem annyival rosszabb, mint amennyivel jobb, az Ambilight nekem nem fog hiányozni, cuki ahogy bekábult igyekezettel próbál a domináns fényfoltoknak megfelelő háttérvilágítást dobálni a falra, már nem is a filmet hanem ezt az igyekezetet néztem. Sokat hozzátesz a hangulathoz de kiszámíthatatlan. Erre is kéne egy vizuális tervező, meg valami adat a filmben ami alapján pakolászná a fényeket, ahogy a hang objektumokkal játszanak az Atmosban.

    A hangszórója nem szól jól bekalibrálások után sem, ennyit tud, jó ha van mellé külső hangrendszer. Csak akkor a külső rendszerrel kell megoldani az ilyen hangerő-hangszín stb. szabályozásokat. Ezzel kapcsolatban nincs szerencsém, a soundbarban rosszul működik az automata hangerő funkció, valószínűleg sose próbálta aki fejlesztette.

Új hozzászólás Aktív témák