Új hozzászólás Aktív témák

  • Aethel

    aktív tag

    válasz Andras.Imre #17474 üzenetére

    Öcsémnek ilyen TV-e van és PS4 Pro-a. Az én 6561-esemhez képest talán mintha minimálisan nagyobb lenne a lag, viszont a HDR szebb a fekete miatt. Gondolom a panel más benne.
    Szerintem nyugodtan válaszd, öcsémnek fel se tűnt a lag, örömmel játszik vele.
    Egyébként konzolokra térve..
    Baromi jó dolog ez a Perfect Natural Motion, stabil 60 FPS-nek tűnik minden játék vele, persze az éleken vannak torzulások de ha kikapcsolom, olyan mint egy diavetítés az egész. PC-s szemmel legalábbis én játszhatatlannak tartom a mai konzolok "tudását". Egyszerűen akadnak a játékok. God of War új részénél is, de a MassEffect Andromeda teljesen élvezhetetlen. Kevés a Pro is. Hála ennek az algoritmusnak, már élvezhető a stuff, de azért bosszantó. Filmeknél ugye "szappanopera effektet" eredményez de konzoloknál szerintem megváltás.
    Ami érdekelne, hogy ez bemenetre van szabva hogy melyiken használható és melyiken nem?
    Régebbi konzoloknál Xbox360 illetve PS3 csatlakozáskor beszürkül az opció a beállításokban és nem tudok rámenni. Aztán megnéztem és PC-s jelforrásként kezeli a TV, gondolom emiatt nem engedi a "Perfect Natural Motion" kapcsolót állítgatni. Viszont a PC módot sem engedi kikapcsolni ezeknél a forrásoknál. Valaki tud erről valamit? 55PUS6561/12

Új hozzászólás Aktív témák