Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
net84
őstag
válasz narancsnn #53700 üzenetére
Te beszelsz? engem meg allo helyzetben is rangatott a szel. El is kezdtem gondolkodni, hogy miert rangat az auto alapjaraton. De oldaliranyba mi razna az kaszni... hat ugyanaz, mint a fakat mellettem.
Nekem is megnott a fogyasztasom. Kereken 6 lett a vegyes fel tank utan. Franc a hidegbe! Futhetek allando jelleggel.VW Golf hiba fejlemeny. Nem lambda szonda (vagy nem csak az). Lehuzas utan sem indul rendesen. Egy hasonlo hibat, szinten Golfnal szerelt egyik szerelo (ismeros). Ott hofok erzekelo szenzor lett kuka. Most turelemmel meg kell varni a hibakodot ujra, feleslegesen ne csereljunk semmit.
Szombat es kirajzottak a fura fazonok. Csak a Metroig mentem el (2km), de harom erdekes esettel talakoztam. Az elso a korforgalombol kihajtva felrongyolt a patkara, onnan a 2,5m-es arokba orral beallt. A masik hulye ugyanannal a korforgalomnal felmaszott egy kresztablara, treler vitte el. A harmadik pedig keresztbe allt egy s kanyar utan. Utobbi a rend eber ore volt... Mindezek fel ora alatt.
[ Szerkesztve ]
Read only...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest