Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
válasz Kickass #31098 üzenetére
az közbe meglett, 170le-sből volt vajon kék motion?
170-180le-re szokták felhúzgálni öket, már mint a 140-eseket, holnap megkéne kérdezni mi volt, elég jól ment igaz temponál már estem rá a nyakára meg mikor már váltott nekem akkor jött meg a delej, viszont a DSG jó cucc tényleg...
de jövőre kellene már gumedlit vennem nekem is
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz Kickass #32074 üzenetére
tegnap csak beszórtam kicsit ide oda tekergettem, hát a közép az eltűnt
ma gyorsan vissza vettem alapra kicsit vissza a mélyből, egész élhető lett, magas mondjuk kicsit sok nekem, de az bármelyik fejnél, majd meglátjuk, erősítőn nem tekertem semmit, majd ha lesz két szusszanásnyi időm akkor, resetelem a fejet és 0-ról elkezdem állítani az erősítőt, meglátjuk mi sül ki... remélem jó lesz és nem kell tovább adnom...xplod állásba meg hangos quva hangos... csak hát nem ez a cél, nem ezért lomiztam össze a motyokat
[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
-
t1
addikt
válasz Kickass #32514 üzenetére
Az nem a gondolom erre gondol : 2:13-nál a gép, nem tudom mennyire versenyző génekkel van megáldva a gyerek, de a futómű nem a száguldásra van alá rakva, de egy kérdést megér. Ha kell kontakt akkor keress!
-
-
-
-
FoBCRaistlin
őstag
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Kickass #39111 üzenetére
Nekem nagyon bevált
MunezXBK: Tegnap 4 kor indult el a csaj hozzám pestről... még most sincs itt.
Morris: 300Ft-os csapágy miatt 13ropi+szerelés (na jó az ingyé) Hajrá Foswágeny
26 ropis fékbetét vétel amikor a másik még bőven jó lenne (hajrá textar...) szerencsére kedvezménnyel csak 15 volt.
2 nyári gumi+szerelés + stb 51 ropi... én is örültem.[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
VR6-Fan
veterán
válasz Kickass #44390 üzenetére
szerintem őt nem kell félteni rég óta anno így ismerkedtünk meg
a bekapcsolt tükör fűtés, meg hátsó ablak fűtésBalupapa:b3, b4? meg azt azért vedd figyelembe hogy 1,5t+-os kocsik, nem lesz egy nagy vadállat föleg hogy a vr6, nem egy tipikus v6-os motor ami alacsonyan leadja a kraftot, gyári mocit 8k-ba simán belehet forgatni, japokat leszámítva nem túl sok ilyen V6-os blokk van, de japokat meg hagyjuk, me űr technika, "forg tömeg nélkül"
jó dolog a forgos motor, csak legyen forgó tömeg is hozzá, na ezé nem leszek a 1,6 VTI-vel soha barátságba... vagy egy VZR-el...
hangjuk meg annyi mindenen múlik, gyáriba pl elég csirke hangjuk van..
karbantartott, van olyan mo-n amire első blikkre nem lehet egy 100-ast ráverni?
amit új korába elloptak és áll valahol max...[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz Kickass #46730 üzenetére
alja pont annyira macerás, fejbne láncot érdemes cserélni (kb 4e) meg a tökék töke fészkek tudnak rendetlenkedni, amugy quva jó motor-váltó páros ha volt gazdája és kifogsz gy jót.
bodétól függően 7-12l-ig.
TaaT:link pls
hátulra a prizmához nem kell keret, elől meg akkor lehet felraknám normálisan az usa vasra az elsőt is"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
aphra2
senior tag
válasz Kickass #46730 üzenetére
Turbós vas után tökmindegy , hogy konszern vagy más gyártó , de nem leszel elégedett sztem semmivel .
Vento és Passat 116 lóval ,....háááát
A kinőttem érzés kutyafüle lesz a (turbo)hiány érzéshez képest, az tuti,.... átéltem , és még évek múltán is depibe estem ha rá gondoltam...
Nem tudom mi a keret de bravo II esetleg turbinával ?Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
VR6-Fan
veterán
-
-
Kickass
őstag
válasz Kickass #79459 üzenetére
Legyen itt pár példa amik képekről vállalhatónak tűnnek:
Toledo
6K Cordoba
Passat1
Passat2
Bora
Polo Variant[ Szerkesztve ]
-
aphra2
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
- OPTIDESK - Állítható Magasságú Elektromos Asztal (Garanciális)
- Wacaco készlet eladó
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest