Aktív témák

  • _Yvorl_

    tag

    válasz Drizzt #3558 üzenetére

    Erről anemzeti kérdésről, annyit, hogy az egész egy ordas nagy kamú. Nekem a feleségem Külföldi állampolgárságú magyar. ÉS mi végigéltük mindkét kormányt már és tudom mik voltaka különbségek csak sajnos nem propagálják ezt a kintieknek itt játsza nekem a fidesz hogy menynire szereti a külföldi magyarokat, mikor a gyufa idején bementem aszonnyal kerületi rendőrségre és 5 perc alatt 2-3000 Forint ellenszolgáltatás fejében elintéztem a tartozkodásit az akkor még menyaszonyomnak, aztán jött szépen OV bácsi és a nagy szeretetében központositotta a bevándorlást amitől Napos sorok keletkeztek, mivel 2 hely van csak Budapesten ahova menni lehet nem ugy mint előtte hogy lakohely szerinti rendőrkapitanysag, aztán bevezetett egy csomó olyan intézkedést amivel úgy megnehezitette a tartozkodást hogy na elmondom az elötte 2-3000 forintba kerülő tartózkodásia z ő idején megemelkedett 60-80000 forintra. Aztán a Státusztörvénnyel szépen összeuszította az addigra egész jól meglévő románokat erdélyi magyarokat és magyarosrszágiakat újra.

    És most az MSZP igaz nem támogatta a kinti állampolgárságot (megjegyzem én se támogatom, hogy egy kint adózó embernek olyan jógai legyenek mint nekem majd ha őneki isugyanazok a jogai és kötelezettségei mint nekem akkor legyen állampolgár) De amit nem propagálnak megkönnyítette az ide letelepedni vágyóknak az állampolgárságok. Most Azonnal beadhatod a letelepedésért a kérelmet utána lerövidült az elbirálási idő ami a fidesz törvénye szerint 7 hónap volt és miután megvan a letelepedésid eddig fidesz törvények szerint 1 évet kelett minimum várnod hogy kérelmezhesd az állampolgárságot, most az MSZP lecsökkentette ezt hogy akár azonnal beadhatod.

    TEHÁT véleményem szerint pont azt tették meg amit egy Külföldi magyarokat támogató kormánynak tennie kelett megkönnyítették azt hogyha ide akar jönni egy magyar élni adozni dolgozni. Most megteheti. Előtte mg csak duma volt. MEg most is duma mert csak szavazókat akarnak, aki sajnos nincsenek tisztába az ittenihelyzettel és csak legyezgetik a hiuságukat azzal hogy kapnak magyar állampolgárságot ezzel felszitják csak a kedélyeket és rosszat tesznek neki k is meg nekünk is.

    You can't teach new tricks to an old GOD!

Aktív témák