Hirdetés
Aktív témák
-
-
_Yvorl_
tag
válasz (ÉN)közPONT #3342 üzenetére
MAx ugy lehetünk biztonságba ha jó hirnevet szerzünk és mint a szocializmus mintaképei mi vesszük át a hatalmat castro halála után és alapitunk egy Diumvirátust
You can't teach new tricks to an old GOD!
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz _Yvorl_ #3350 üzenetére
Vajon az észak koreai főkonzulal is elvergődünk vagy hang van kép nincs-ül nehezebb a kommunikáció ??? .....próbálom a jó oldalát is nézni a dolgoknak mert ugyi a koreai nők között TE lehetsz a ''császár'' ugye ők nem láttak olyat ,hogy 18 centi és sárga de a gond ott van ,hogy a hivatalnokok többsége ott is pali.......pfffffffff
mégse kéne hagyni a kubai végvárat magába dőlniRocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
Racecam
nagyúr
Khmm........
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
_Yvorl_
tag
válasz (ÉN)közPONT #3353 üzenetére
Elsőre nekem is jobban tetszik kuba melegebb van pálmafák vannak szivar meg minden
Szóval keressük kuba konzuljat.You can't teach new tricks to an old GOD!
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz _Yvorl_ #3352 üzenetére
Ez is egy határozottan jó 5let SŐT visszük magunkal a télapót is ( Racecam) mert ő remekül bevállna belűgy és nemzetbiztonsági miniszternek ! mi meg minek idegeskedjünk ....inkább a napfény és a jobb nál jobb kubai rumok !
És mivel a kubaiak úgy is olyan jól megszokták a coccializmust ezért még ha van jelentkező külömböző miniszteri posztok még szabadon vannak !
így kell beszívárogni 1 országba és átvenni a hatalmat..................Ha valami okból folytán holnaptól nem jelentkeznénk a fórumon az 2 dolgot takar
1 SIKERÜLT !!!!!!!!
2 Lekapcsolt a nemzetbiztonság és vagy sitten vagyok kb 30 évig vagy már csattog a kalapács a koporsószegeken amiket azokba a ládákba vernek be amibe minket tettek Yvorl al
szerkesztek
ennyit az offok offjáról SRY !
[Szerkesztve]Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
Thyb
senior tag
Irtam verset:
Nem félünk az elnyomóktól, milliárdot pazarlóktól,
Kik szétlopják az államot, rohadt szemét állatok.
Vesztetekre, jön majd Viktor, kire népe büszkén gondol,
Ő lesz gyógyir a sebekre, Éljen Viktor örökre.
Vasérnap már lehet, hogy ott lesz a tribün felett.Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.
-
_Yvorl_
tag
válasz (ÉN)közPONT #3356 üzenetére
Hát igen sajnos kockázat nélkül nincs siker ezért kéne valami balheelvivő embert is beszerezni harmadiknak és akkor már lehetnénk triumvirátus. Mondhatnánk hogy a harmadik az ügyvezető aki mindig felel mindenért
-
_Yvorl_
tag
miért te már tudsz valamit arról hogy tutkó 30 év múlva lesz a feltámadás?
MErt ha igen ird már meg nekem privibe, mert akkor nem agodok annyit a közeljövőben.
És igyekszek még időben elásatni magam, hogy nehogy lemaradjak a feltámadásrolYou can't teach new tricks to an old GOD!
-
Thyb
senior tag
válasz (ÉN)közPONT #3365 üzenetére
ugy kell egyezkedni velük, ha gázossá válik a helyzet a cellán kivül, akkor bejöhetnek hozzánk zsugázni, ha időközben ellátnak bennünket, télen forralt bor, pálesz, nyáron hütött sör, fagyasztós Jéger + vodka
Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.
-
_Yvorl_
tag
válasz (ÉN)közPONT #3369 üzenetére
lenyeg, hogy castro utan mi keruljunk hatalomra harman es akokr meg azt is mondhatjuk hogy demokraciat csinalunk mert m iminden döntesunket megvitatjuk egymas kozt
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz _Yvorl_ #3370 üzenetére
Így van !!!
innen ON:
Látod az a két csökevényt a bamba szemeim felett ?????? nah annál fogva fogják letekerni a foltos zöld fejemet ha szét offfffffffffffffolom a politika totyikot !
nah mára ennyi LÉC van
Yvorl egy élmény volt !!! ......szevasz next nap
+ Pártállástól független üdv a pol tocsik összes lakójának ..kivéve DVD2 kollegánkat
indoklás (F@X volt)Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
Thyb
senior tag
válasz (ÉN)közPONT #3371 üzenetére
csőváz viritson lábaid közt utad során
Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.
-
_Yvorl_
tag
válasz (ÉN)közPONT #3373 üzenetére
nekem is élmény volt minden jot neked
-
faster
nagyúr
Kíváncsi vagyok, mi lesz ennek a vége. Egész Kelet-Európa fejlődését fékezheti ez az egész.
[link] -
Ganger
aktív tag
hat basszus, banom hogy nem valtottam at a felretett penzemet meg euroba 250 koruli arfolyamon.
Ez nagy szopas, az elso fordulo kornyeken igyis nagyon foldbe fog allni a gazdasag. Foleg ha a harmadik ut teret nyer... beszar mindenki egy szelsojobb-jobboldali koalicio lehetosegetol...
de isten ovjon minket ettol...
minden lehetseges, de remelem ennyire azert nem...
[Szerkesztve]Repül a rohadt gép ki tudja hol áll meg, s kit hogyan talál meg
-
Ganger
aktív tag
válasz fokukac #3377 üzenetére
na itten is van: nagyon tetszett anno, A gonosz- ezt mar akkor is hianyoltam alatta apro betukkel
anno se vette oket senki komolyan, aztan bekerultek, hvg szep gyaszos cimlapot alkotott akkor erre, emlekeztek?
-
Rive
veterán
Most volt: a Dunán Pokorni v. ki firtatja, hogy Gyurcs a nemrég aláírt Bp.-szerződésben szinte csak az uniós forrásokat ígéri meg.
Csak azt nem tudtam hirtelen eldönteni, hogy ezzel most szidni vagy dícsérni akar/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Ganger
aktív tag
Ez egy milesz ha felvetes volt.
De a befektetoket szerintem egy ilyen koalicio elegge el fogja gondolkodtatni. Ez meg rovidtavon is igen nagy pofon lesz a hu de stabil gazdasagunknak.
mod: nem tudom, eleg erzekeny a gazdasag, de remelem neked lesz igazad, meg fokukacnak es eselyuk sem lesz.
A valasztassal is ez a problemam ha kis partra szavazok, akkor is vmelyik nagyra adom le a voksom.
-
Ganger
aktív tag
Csurka mara teljesen meghulyult. Meg olvastam tole irasokat a 90 evek elejerol, es egesz normalis eszmefuttatasai voltak, a maihoz kepest. Mara egy szenilis ven oregembert latok, akinek semmi helye a politikai eletben...
Repül a rohadt gép ki tudja hol áll meg, s kit hogyan talál meg
-
Dalai Láma
őstag
Ma láttam néhány pánmknak kinéző fiatalt és egy középkorú nőt, amint Munkáspárt plakátokat ragasztanak ki. Szánalmas. A célok között egy olyan sincs, ami a fiatalokat célozná meg. Arra tudok csak gondolni, hogy valamilyen környezetben ez a menő, olyan, mint egy régi adidas ruhadarab ma. Egyszerűen csak menőnek érzik, legalábbis remélem, hogy nem veszik komolyan Thürmert. De akoor már inkább ő, mint a Csurka. Azt sem értem ,hogy az ő gyűlésein honnan van az a sok ember...
''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
Rive
veterán
válasz Dalai Láma #3385 üzenetére
Azt sem értem ,hogy az ő gyűlésein honnan van az a sok ember...
A nagyobb pártok szavazótáborának max. 10-15 százaléka mozgósítható egy gyűlésre. A Csurka/Jobbik/Harmadikosok táborában ez az arány jóval magasabb.
Nameg sok zászló sok embert mutat. Plusz az ujságírók és rendőrök./// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Gambit
őstag
Régi háborús mondás, hogy az ellenség számát mindig túlbecsüli az ember.
[Szerkesztve]''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Drizzt
nagyúr
Én ismerek különféle modernebb kommunista elképzeléseket, de Thürmer és a pártja, illetve a korábbi itthoni rendszer távol van tőlük, mint Makó jeruzsálemtől.
I am having fun staying poor.
-
Thyb
senior tag
válasz Racecam #3393 üzenetére
Megmondhatom azt én is ha kiváncsi vagyrá, amugy Szöszi sincs teljesen képben az igazi balkán fogalmával, mert az ami vajdaságban zajlik az még nagyon messze van attól a mentalitástól, ami dél szerbiában uralkodik. Persze vannak északon is radikális barmok, akiket rendszeres veréssel sem lehet már hülyébbre verni, de azért Vajdaságban még szerencsére messze nem uralkodik az a nacionalista eszme világ ami odalent tombol.
Amugy ezt halgatta már valaki? [link]
Az audio-t halgassátok meg. Nekem tök szimpi az ipse ahogy nyilatkozik és amiket mond. Ahogy a Népszabis felelősséget nem simán a magyar hirszerzésre akarja rányomni mint ahogy azt a mieink tennék, hanem kijelenti, hogy bizony otthon is körül kell nézni.
[Szerkesztve]Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.
-
Racecam
nagyúr
Bocsánat, szégyelem magam, úgy látszik ez elkerülte a figyelmemet!!
u.i.: Azért volt nekem furcsa az a beszélgetés (Lovcenáciak...., meg csupa ilyesmi), egy szót sem értettem belőle, de gondoltam végül is nem kell nekem mindent érteni!
[Szerkesztve]Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Dalai Láma
őstag
Thürmer nem vehető komolyan, ha véletlenül megválasztanák és miniszterelnök lenne belőle, akkor lenne legjobban megijedve. És Csurka is szerintem. Bár nagyon kár lenne azért a néhány hónapért, amit eltöltenének a hatalomban...
-
Dalai Láma
őstag
Olyan csendes lett a fórum. Hova lett mindenki? Bár ennyi hozzászólás szerintem semelyik másik topicban nem keletkezett. Lehet, hogy már mindent megbeszéltünk? Az előfordulhat, hogy ma senkinek nem volt egy elszólása, ami botrányt kavart?
-
nagyúr
elegünk van...
Pleased to meet you - hope you guess my name
Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest