Új hozzászólás Aktív témák

  • Amarton

    tag

    válasz b4zsi- #4000 üzenetére

    Én ott voltam, de két nyertes meccs után haza jöttem. Kétszázvalahányadik lettem.
    Volt olyan, hogy haverok dobáltak egy táblánál és szólította őket a zsűri asztalhoz. Megkérdezték tőlük, hogy mi a helyzet a meccsel, ami már több, mint 2 órája tart, miért nincs még vége. Mondta, hogy azért, mert nem szólították táblához. Ekkor Medi elkezdte mondani, hogy olyan nincs és süket mind a kettő. Jelzem mindkét fél több emberrel volt és senki nem hallotta a beszólítást. Szóval ilyen szervezési hiba miatt sokat állt a meccs, mert csak kevés táblán folyt a küzdelem.
    A nyertesről Szász Bencéről annyit tudok mondani, hogy egy szerény és tehetséges srác. Volt alkalmam egyszer dobálni vele. Mivel ő más sportágban sportol, és a saját klubbja nem tagja a darts szövetségnek, ezért nem tud profiként indulni, mert nem tud és nem is akar darts klubba igazolni. Így marad neki a szabadkártya.
    Mivel itt nem volt megtiltva, ezért elindult. Rajta kívül is voltak ügyes versenyzők. Vigasz ágból érkező srác el is verte 2:0-ra a döntőben, így ő is lekerült vigasz ágra, ahol azonban nyert.
    Bennem már tavaly is megfogalmazódott, hogy az elejében annyira ügyes emberek vannak, hogy legalább napi 5-10db 180-at kellene dobni, hogy a versenyen azt a szintet lehessen hozni, amit ők tudnak.
    Szóval a magam részéről akkor fogok menni, ha 60-70-es átlagot stabilan dobom, otthon sok-sok 180-al karöltve.

    http://kodolas.skoda-muszerfal.hu

Új hozzászólás Aktív témák