Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz rnrn #99640 üzenetére

    ez gáz, hogy van ilyen és megértem a gondozók aggodalmát, teljesen egyetértek azzal, hogyha egy gyermek betegség tüneteit produkálja, akkor azt vizsgálja meg az orvos, szükség esetén pedig maradjon otthon, míg meg nem gyógyul. nem is azzal, hogy "kezd beteg lenni/kicsit beteg, inkább maradjon otthon" (mi ilyenkor, ha látjuk rajta, akkor pár napra itthon fogjuk most is... jobb 1-2nap betegség, mint később 1-2hét, ha csakis önző módon nézem, de gondolunk arra is, hogy a többi szülőt/gyereket sem akarjuk szivatni)...

    nem ezzel van a baj.
    én az ellenkezőjével nem szeretnék szembesülni, amit hallottam ismerősöktől, amikor a gyermek orvos által bizonyítottan nem fertőző beteg (allergia, afta stb), mégis a gondozók hazaküldik az orvost felülbírálva. nem tudom ilyen jellemző-e a kertvárosi intézetekre vagy sem, ezért is kértem segítséget, kinek mi a tapasztalata.

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák