Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpájki
tag
válasz CPT.Pirk #31050 üzenetére
közben elugrottam haverhoz, nála csak modem van, ha tárcsázhat akkor egyből megy.. ilyen még nem volt velem.. bármelyik gépet raktam újra, bedugom az utp-t és megy a net.. hihetetlen.
"A Helyi kapcsolat nem rendelkezik érvényes IP konfigurációval" ezt írja :SA srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
plaszy
őstag
C2D vagy Dual-Core procit és 2GB-os ramot vennék (800-ast vagy 1066-ost).
Ui.: VGA-t már sikerült szereznem.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
válasz Szpájki #31051 üzenetére
Hálókártya driver? Valami livecd-ről megpróbálva? (Hiren's boot, Ubuntu)
Mert ha DHCP-re van állítva a hálókártya, akkor ott kutya kötelessége IP-t kapnia, és onnantól meg kell lennie hálónak...
...most szívtam egy olyannal hogy a rohadék XP megjegyzett magának egy IP-t (valahonna, nem tudni) és DHCP-n sem kapott másikat! Csak egy ipconfig -release és ipconfig -renew segített.Ezt próbáld azért ki...
- ipconfig mit mond?
- ipconfig -release
- ipconfig -renew[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
ha3fis
tag
válasz Silencer83 #30982 üzenetére
Tegnap délben ment egy privi.
-
littlejohnny
aktív tag
Szalagkabel hibas Nokia N95 8GB elado, vagy korrekt aru javitasa erdekelne... Tovabbiak priviben...
-
Szpájki
tag
ipconfigot megprobáltam:
renewnál
hiba történt HELYi KAPCSOLAT Adapter meujitása közben: nem sikerüült kapcsolatot létesiteni a DCHP-kiszolgálóval. Nem érkezett válasz a kérésre a határidőn belül.
a driver jó sztem, előtelepített gép. de ha nem lesz megoldás akkor kap egy win7ultimatet és gyanítom h akkor egyből menni fog.. :SA srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
válasz Szpájki #31057 üzenetére
Akkor nem tud kommunikálni a háló felé. Gondolom ha nézel egy Vezérlőpult/hálózati kapcsolatok/kapcsolat tulajdonságai/statisztikát, akkor vagy küldés, vagy fogadás 0 lesz.
Működött már az a hálókártya bárhol is? Mert ha még nem láttad, hogy bárhol is kommunikált volna, akkor bármi rossz lehet, akár HW gond, akár driver.
Másik LAN-on? Mert modem OK, hogy műxik, de egy teljesen más hálózati eszközzel is meg kéne nézni.Mutogatni való hater díszpinty
-
Zewa
senior tag
válasz Dluinet #31012 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a karácsonyi jókívánságokat!
Igen jó biztosításom van és minen pécsi korházban van jóféle protekcióm is..Mellesleg mindenkinek Balesetmentes közlekedést!
más.:
Érdekel valakit esetleg egy 19" LG Wide moncsi (Pont olyan amit hirdettem)
Tökéletes állapotban doboz, tartozékok, 1db nem feltünő pixelhivábal?"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Szpájki
tag
havernál csak adslmodem mögül interneteztem már a gépről,a egyik gépről a másikra megy a másolás, ezt a látszik a küldés fogadáson is!
ugyhogy a switchen keresztül megtalálja a másik gépet, nem értem hogy az internet gépszíját miért nem kapja el..
a hardver része sztem működik, valami nagyon pitiáner SW hiba lesz ez :S[ Szerkesztve ]
A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
baluhell
tag
Sziasztok!
Lenne pár dolog amin tuladnánk:
ezek mind 1 Fiat Unoból valók
135x13 téli gumi 97%
135x13 nyári gumi 95% 2x2db felnivel
első és hátsó ablaktörlő motor
hátsó szélvédő leolvasztó csíkkal, gumival
gyújtáselosztó torony
bal első lámpaérd: 70/2235362
-
-
Egyhapsi
csendes tag
Ha valakinek lenne Hp 1100-hoz adatkábele, az dobjon egy privit.
"Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása."
-
legiaap
félisten
-
Szpájki
tag
azt nem tudom hogy kell az a baj h a router az egy cégé, ami bérli a helyet nálunk, ott rögtön bemegy egy switchbe átjön hozzám, itt még egy switch. így gyakorlatilag max hétfőn férek hozzá a routerhez, alapból 10en pár gép van rákötve a rendszerre, így hétvégén kb 3 megy, ha hoztak idegen laptopot bármikor, azzal se volt gond, rádugtuk és ment. tegnap még leszedtem a hp oldaláról minden frissítést, bios updatet, de semmi nem hozott eredményt, ma kiprobálom 7ultimattel, ha az se adja be akkor hétfőn kiprobálom visszafelé a cég felé hátha valamelyik eszköz és a laptop nem fér meg, esetleg megnézem másnál router mögül.. remélem kiderül vmi hétfőn lesz a 3. nap garancia szempontból, addigra pontot akarok rakni az ügy végére.
A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Szpájki #31071 üzenetére
Próbaképpen indíts el egy cd-ről futó Linuxot, mondjuk egy Ubuntut, ha az tud kapcsolódni a netre, akkor valami wines probléma van, ha az sem, akkor vagy tényleg valami rossz a gépben vagy esetleg kábel/switch port, de gondolom utóbbiakat már ellenőrizted.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
TrollBalint
addikt
Sziasztok,
tud valaki segíteni? Elég gyanúsan viselkedik a gépem
Eddig volt benne 2x1 giga Kingmax 1333Mhz-es ram, és viszonylag jól ment minden. TEgnap tettem bele még 2x4 giga A-Data 1600 Mhz-es ramot, és átáltam Win 7-re is. Viszont azóta a játék amivel már hónapok óta játszok, sürübben kidobál. Win 7 alatt olyat csinált, hogy hirtelen fekete képernyő és nem reagált semmire, csak a resetre :S
Még az A-Data ramok berakás előtt játszottam kicsit Win 7 alól (amúgy xp alól toltam) és akkor nem voltak ilyen gondok. Okozhat ilyen problémát, hogy kétféle memória van benne?
A driverek Win 7 alatt a legfrissebbek.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
@ Szpájki : Pingelés :
Parancssorba : ping 193.6.50.100 -> ha válaszol, akkor van hálózatod kifelé a routeren túlra.
Parancssorba ipconfig -all , és az "alapértelmezett átjáró"-t pingeled, akkor azt tudod ellenőrizni, hogy a routerig jó-e a háló.
@Cpt. Pirk : Ezt a livecd-t már mondtam neki kétszer... Amúgy ha más gépek is vannak ott, és a többi megy, akkor az adott géppel lesz valami kánya, esetleg max. kábelgond...
@TrollBalint : Memtestet futtass, valszeg hibás valamelyik ramod, vagy összeakad a többivel/memóriavezérlővel...
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
most már pár órája nyúzom xp alatt, de itt úgy tűnik nincsen gond (viszont ez 32 bites, nem tudom hogy láthatja a memóriákat)
A win 7-be láttam van valami memória tesztelő progi az is memtest, vagy valami microsoft fejlesztés? (mennyi ideig kell egyébként futtatni, hogy azt mondjam,hogy nem hibás)https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
dudikpal
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni privátban.
Láttam alant hogy valaki leszemetezte a hozzászólásomat. Köszönöm.
Sehol nem állítottam hogy Pécsett vagy Baranyán meg lehet tekinteni a termékeket.
Erre szoktam használni a küldött nagyfelbontású képeket, ahogy az érdeklődő kéri, majd ha megfelel amit látott, akkor a postát.
Azért vettem a bátorságot itt is hirdetni(adok-veszek topik), mert az eddigi vásárlóim 90%-a nem a körzetemből való(Debrecen).
Elnézést ha valakit megbántottam ezzel.[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz TrollBalint #31075 üzenetére
Sose bízz Microsoft programban!
Szedd le a memtest86+ progit (linux telepítőkön is ez szokott lenni, nem véletlenül), írd ki a képfájlt lemezre, és hagyd végigmenni mind a 10 tesztjét, ha közben piros sorok jönnek, akkor valamelyik ramod gázos. [link]
XP-d meg 32 bites, szegény mit sem tud a ramod többségéről.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
TrollBalint
addikt
válasz CPT.Pirk #31077 üzenetére
azt tudom, hogy nem látja mindet, csak eddig 2x1 giga volt benne, most van mellette még 2 db 4gigás, nem-e esetleg lát mindegyikből 1-1 gigát
linux telepítőm van (valahol) azzal majd akkor jól megnézem, köszi (amúgy mennyi idő ez a 10 teszt? percek v. órák inkább? )
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz TrollBalint #31078 üzenetére
Az én 2 giga ramommal ha minden igaz, 10 percen belül végez. Egyébként Linux lemezen valszeg régi lesz a memtest, ha van fölös cd-d, inkább írj ki egy frisset.
-
Na ez az. Ha nem látja a hibás területet, akkor nem lesz bajod az XP-vel.
Amúgy nem értem. 2x4Gb mellé mi a francnak a 2x1? Add el a Kingstonokat, mehetnek a ramok 1600-on, és alkalmazásokban, játékokban tök mindegy, hogy 10 vagy 8Gb ramod van... Vagy szerver a gép?
Memtest meg van a Hiren's bootCD-n, meg minden Linux telepítőn. Sőt, a Win7 telepítőn is van Windows Memory Diagnostic.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Az XP jó esetben max 3,5GB memóriát lát.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Diego!
senior tag
A képen látható, jelenleg családnál lévő kutyusnak gazdát keresünk. 3 hónapos keverék kan, féregtelenítve van és az első oltást is megkapta. Dzsoni névre hallgat, nagyon okos és gyorsan tanul. Jelenlegi gazdája nem tarthatja meg, mert el kell kötöznie. Elérhetőség: 06/70-603-52-60
Fajtiszta beagle kutyus anyuka és egy közepes termetű fekete keverék kutyus apa kölykeinek (két kisfiú és egy kislány) keresünk gazdát. A kiskutyák karácsonyra már elválaszthatók. A kutyusok gyönyörűek, formásak, egészségesek, barátságosak, inkább anyukájukra hasonlítanak. Igénylik az állandó törődést, gyerekek mellé is nagyon megfelelőek. A kutyusok Nagyharsányból vihetők el. Telefonszám: 06 30/474-3751
Kedves, családszerető, 3 éves, kan, fajtiszta, airedale-terrier NEGRÓ nevű kutyánknak új gazdát keresünk Pécsett. Családi okok miatt (gazdija féloldali bénulást szenvedett) nem tud vele kellő időt foglalkozni. Szeretetigényes, nyugodt kutya. Érdeklődni a következő telefonszámon lehet: 06–30/275-61-62 -
TrollBalint
addikt
Az 1 gigások mellét tettem a 4 gigásokat, és gondoltam addig minek legyen itt kint az asztalon, annyival is több memória van bent, az a 300 hz meg gondoltam nem számit.
Amúgy ha a memtest talál hibát kicserélik garanciába?[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Szpájki
tag
ráprobáltam az ubuntura, de csak sötét kép.. leszedtem a 64bitest is, azzal is.. felraktam a win7enterpriset azzal ugyanolyan szar volt, jo akkor visszarakom a gyárit, recoveryval, erre az se működik, kezdek begolyózni!
másik gépen kiprobáltam az ubuntu h lássam ki kéne h történjen de ezen nem látszik se a töltődés, se a választoképernyő
most visszarakom az enterpriset h valami legyen rajta.
-
Bandus99
őstag
válasz TrollBalint #31083 üzenetére
elviekben igen
de celszeru ha talal hibat utana kulon kulon is megnezni, hogy tudd konkretan melyik a hibas.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
stuntmanmike
tag
-
válasz Szpájki #31084 üzenetére
Ubuntu : Rossz lesz az image, nyomj egy lemez hibaellenőrzést a bootmenüben... (amúgy CD-ről is lehet futtatni, úgy próbáltad, vagy feltelepítetted?)
De azt is megírhatnád, hogy ping 193.6.50.100 mit ad vissza?
És ping index.hu ?
És ping <router ip címe>?Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz TrollBalint #31083 üzenetére
Hát 300Hz nem számítana, de ott 300MHz-ről van szó Amúgy tényleg nem sokat veszed észre, az igaz.
Ha a Memtest hibát jelez, akkor sztem igen, kicserélik, nekem volt már ilyen ramom, a TP-Compban (!) sikerült legariztatni (azaz adtak helyette egy másikat, és valszeg még egyszer eladták valakinek )[ Szerkesztve ]
-
Disc Man
csendes tag
válasz stuntmanmike #31092 üzenetére
3db van egy Nokia,2 no name.class 2es mindhárom.
www.talkfusioninfo.eu Prezentaciós videot megnézni!!!
-
Inception
tag
Hy
Még van maxell dvd(nyomtathatós).(8db henger van)
1 henger 1800ft
és 1 henger verbatim cd,1000ft. (4db henger van)
Lehet idén már nem lesz több.
Hétfőn 8-17:00-ig Pécsen leszek. -
baluhell
tag
még mindig
Lenne pár dolog amin tuladnánk:
ezek mind 1 Fiat Unoból valók
135x13 téli gumi 97%
135x13 nyári gumi 95% 2x2db felnivel
első és hátsó ablaktörlő motor
hátsó szélvédő leolvasztó csíkkal, gumival
gyújtáselosztó torony
bal első lámpaakadt még egy kipufogó is fél éves sincs Unora
érd: 70/2235362
-
Orb1337
tag
Sziasztok!
Van egy Nokia N80-as készülékem eladóba, gyári fülessel + egy jackdugós átalakítóval, 1gb memóriakártyával. Telefon jó állapotú, nemrég cserélt eredeti szallagkábellel
ajánlatokat várok -
a2d2
addikt
Sziasztok!
Lenne egy eladó Olympus FE-47 fényképezőgép.
Ajándékba kapta anyósom, vadonat új, csak kiszedtük a dobozból megnézni, haszálva nem volt.
14 MP, 5x optikai zoom, ...
16.000Ft-ért vihető. Gyerek biztos örülne neki KarácsonyraA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest