Hirdetés
- Battlefield 2042
- Cyberpunk 2077
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Automobilista 2
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomas1
addikt
Eladóvá válhat egy PATA 160-as Samsung vinyó.
Azonban van vele egy kis probléma:
Miközben cseréltem a kábeleit, voltam olyan ügyes, hogy egy kis tüskét kitörtem az ide csatlakozójábol. Ez azzal jár, hogy mikor dolgozik, nem világít a HDD led a gépházon (ez gondolom nem nagy probléma), a másik és nagyobb gond az, hogy egyszerűen nem tűr meg maga mellett semmi más IDE eszközt, se vinyót, se DVD-t, semmit. Próbáltam már Slave, cable select, master módban, sehogy sem ment.
Ha valaki meg tudja csinálni a forrasztást, akkor meg van oldva a gond, de a vinyó így is tökéletesen használható, csak mellé nem tudsz rakni semmit, nekem erről megy a rendszerem, és egy rakás cuccom van rajta, semmi gondja.Ha valakinek kell, akkor az árát megbeszélhetjük, de nem adom oda 4k-ért, akkor inkább megtartom.
SATA vinyóba beszámíttatnám, legalább 160-as legyen az is, és nem árt a gari sem.Jah, és még keresek nagyon olcsó Tuner kártyát!
Szerk: jujj, de szép hosszú lett...
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest