Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dluinet

    nagyúr

    válasz krisz768_ #100724 üzenetére

    Én a tömegközlekedésben a tömeget utálom. Sokkal jobban szerettem a közösségi közlekedést. Akkor ülnék buszra, hogyha mindig lenne ülőhelyem és nem liheg senki a nyakamba. Ha nem elég sűrűn jár egy járat, akkor tök mindegy, hogy milyen viszonylatba jár, senki sem szeretné az életét a buszhoz alakítani. Rohadtul utálom, hogyha valami 20 -25 - 30 percenként jár. Azt szeretném, hogyha a munka után odamegyek megállóhoz akkor 5 perc múlva ott van egy busz. Felszállok rá, és mindig van ülőhelyem. Ha ez sikerül megoldani, azonnal leteszem az autót. Nem hobbim a csúcsforgalomban való vezetés. Sokkal jobban szeretném azt a fél órát, amíg utazom, hírek vagy ph! olvasásával eltölteni.

    Azt, hogy ezt, ki hogyan oldja meg, az nem érdekel. Csak csinálják meg. De amíg az országban a tömegközlekedés leépítése folyik, addig nem látok rá reményt, hogy egy ilyen megvalósuljon.

    A távolság alapú jegy még nem lenne hülyeség, mert sokszor használnám a tömegközlekedést egy-két kilométerre.

    Amíg a bérlet többe kerül, mint amennyiért egész hónapban autóval járok be a munkahelyre és haza, addig nem versenyképes a tömegközlekedés.

    [ Szerkesztve ]

    "Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

Új hozzászólás Aktív témák