Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz Vikusz77 #8896 üzenetére

    En sajna ugy hasznalom a pp-t, hogy nincs egyenlegem rajta, csak nehany nem refund modra utalt refund osszeg volt a szamlamon. Es ott allt valami 3 CAD egeszen addig, mig egyszer valami 5.5 CAD erteku cuccot nem vettem, es onnantol mar a 2.5-et terhelte a kartyamra.
    Automatikus konverzio szerintem vagy a kartyad szerinti, vagy a pp-nel altalad primary-ra jeloltnel lehet, esetleg probald meg ugy, ha nem kapsz hamarabb valaszt jobban hozzaertotol) - marmint hogy a primary legyen a gbp, ha most nem az (bar ha forintos szamokat kapsz, akkor vszinu forint a primary). Vagy az usd. de ez csak tipp, viszont nem kerul semmibe atallitani.

    Az biztos, hogy ujra nem szabad megvenni, az megvan mar csak fizetesre var, szerintem ha magadtol nem talalod meg, hogy hol lehet ujrainditani a fizetest, akkor irj az eladonak, hogy bocs a pp-kezelessel volt gondod, de megoldva, kuldje ujra a bekero szamlat (tudtommal az neki semmibe se kerul), azonnal tudsz mar fizetni. Nagyon max. az lehet, hogy magatol ugy gondolta, hogy nem fogsz fizetni es az o reszerol torolte a vasarlast, de akkor is keszsegesen fogja visszaallitani hogy fizethess...
    SZVSZ!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák