Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Sziasztok!

    Jó pár éve megvan már a PayPal fiókom, eddig nem is nagyon kellett módosítani benne semmit - kivéve a rendszeres jelszócserét -, ám most a DIGI küldött egy értesítést, miszerint meg fog szűnni az email-fiókom, amihez a PayPal fiók is társítva van (és gyakorlatilag minden más accountom is, pár napot fogok szívni, mire mindenhol átírom).

    Ezzel még nem is lenne baj, de ez nem megy mindenhol simán. Ahol igen, ott egyszerű, belépek, email-cím változtatás, új cím megerősítés, és kész. De például a PayPal esetén, bármit csinálok, SEMMIT SEM FOGAD EL! Nem tudok beírni egyetlen karaktert sem a szövegmezőbe, bármit nyomkodok a billentyűzeten, semmi hatás.

    Egyszerűen nem tudok egyetlen karaktert sem beírni, bármilyen gombot nyomok le, ki-be rakosgatja a pipát alul az elsődleges cím választáshoz, és ez minden.

    Megpróbáltam a Kaspersky jelszókezelővel kitölteni, hátha így sikerül rávennem, hogy fogadja el az új email-címet, de semmi. Amint megnyitom a jelszómódosítást, a Kaspersky beilleszti a kívánt email-címet, de amint rányomok a megerősítésre, eltűnik minden, majd közli, hogy ez nem érvényes email-cím. Kipróbáltam Google-fiókkal, Microsoft-fiókkal, még Outlook-fiókkal is, mindenhol ez van. Semmit sem fogad el, mindent egy pillanat alatt töröl a mezőből, utána nem fogad el egyetlen karaktert sem.

    Minden más menüpont jó az oldalon, telefonszámot és címet is tudnék változtatni, de az email-címnél semmit sem enged, egyszerűen nem hagy beírni egyetlen karaktert sem. Ha pedig beillesztéssel sikerül, érvénytelennek írja.

    Kérlek, ha valaki tudja, mi a búbánatos istennyila van ilyenkor, legyen szíves, közölje. Augusztus elsejével megszűnik az email-címem, és ha nem tudom addig megváltoztatni, akkor törölnöm kell a fiókot. Köszönöm előre is a segítséget. :R

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák