Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashcash

    Közösségépítő

    válasz Laca 012 #4119 üzenetére

    A Paypal refund kép alapján, nálad jelenleg úgy van beállítva a számla, hogy nem a bankod hanem a Paypal végzi a devizakonverziót. (ami egyébként jó is, mert a bankodnak nagyon rossz árfolyamai vannak)

    Emiatt a bankkártyádat a Paypal minden esetben forintban terheli meg és forintban is utal vissza rá refund esetén. Normál forint bankkártyás vásárlás esetén nem szabadna semmilyen extra tételnek, devizakonverziónak megjelenni a könyvelésben egy normális banknál. Ugyanannyit kellene könyvelniük, jóváírniuk mint amennyit a Paypal forintban terhelt vagy visszautalt a számládra.

    Én valami olyat sejtek, hogy az internetes vagy a külföldi? vagy a bankkártyás? vásárlásokat büntetik valamilyen fix díjtétellel, pl. 1-2$, és ezt a vásárlásra majd ezután a refundra is felszámolták.

    Amikor az ügyinézőt kérdezed abból indulj ki, hogy a neten vásároltál forintban 6642FT összegben, majd ugyanennyit is írtak jóvá neked a Paypalnál forintban. A kérdésed pedig az, hogy hogyan lett ebből a vásárlásnál 7XXXFT, majd a jóváírás után 64XXFT?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák