Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashcash

    Közösségépítő

    válasz ludsimon #3934 üzenetére

    Azért arra nem árt figyelni, hogy mit mivel hasonlítasz össze.
    Raktál egy paypal árfolyamot dollár eladásáról. Ez az árfolyam nem alkalmazható vásárlásra, ha a paypal számlánkra dollárban bejövő forrást forintba akarjuk visszautalni egy magyar számlára, akkor ezen az árfolyamon váltja a paypal a dollárt forintra nekünk.

    (Ha dollárért venni akarsz egy terméket, akkor a magyar FT-odból dollárt kell vásárolnod vagy a bankodtól vagy a paypaltól.)

    -Ha vásárláshoz szeretnél árfolyamot nézni, akkor emiatt a paypalnál a dollár eladási árfolyamot, a banknál pedig a pénztári eladási árfolyamokat kell nézned, az nagyon jó közelítéssel hozza a fizetendő végösszeget.

    -A paypal árfolyam általában kedvezőtlenebb, nagy és hirtelen árfolyammozgásokkor fordulhat elő olyan, hogy rövid ideig a paypal árfolyam kedvezőbb. De az esetek 95%-ban a banki váltással jársz jobban.

    -Letesztelhető a két váltás között a különbség, pl. veszel két árut egyidőben dollárért az egyiknél banki konverziót a másiknál meg paypal váltást kérsz, és utólag össze lehet hasonlítani ki mennyiért adott egy dollárt. (de az itt kapott eredmény sem konstans)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák