Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    a fogadó félnek lennie kell USD egyenlegnek a PayPal Personal account-ján, és USD alapú devizaszámlát kell hozzákapcsolnia a PayPal számlához. A bankszámláról a pénzt felvéve pedig ott váltod forintra, ahol akarod, akár két darab csontra is elcserélheted a sarki kóborkutyával.

    Ez mind nagyon szép és jó, de magyar regisztrációval csak forint számlára kérhető ki a lé. Devizaszámláról visszapattan.

    Gondlom, ha USD lenne elsődlegesnek, akkor úgy kapom meg a zsét is, nem

    Igen így van. A make primary gombbal tudod alapértelmezetté tenni a kiválasztott devizanemet. Ez lesz az amit alapból használ a paypal a küldéshez, kéréshez vagy konverzióhoz, ha pl. ettől eltérő devizanemű pénzt kapsz.

    usd vagy eur számládnak kell lennie a bankodnál.

    Magyar regisztrációval csak forintban lehet a paypal számláról pénzt kikérni. Ez vastagon van szedve a withdraw résznél. Szóval szart se érsz a devizaszámlával.

    Másik fórumban írtam az open-close balance gombok jelentősségéről. Idézem:

    Például ha az USD-nél rányomsz arra, hogy Open Balance akkor nyit neked egy "alszámlát" amire az USD-ben érkező fizetéseidet fogadhatod. Ha mondjuk nyitsz egy GBP-st is, és GBP-ben érkezik egy másik kifizetés, akkor ezt oda írják jóvá.

    Ha a Close Balance-szal bezárod vagy nem is nyitottál az adott pénznemben "alszámlát", akkor valamennyi az adott devizanemben érkező fizetésed fogadhatod, elutasíthatod vagy függőben hagyhatod (a külföldi valuta pénzfogadási beállításoknál, amit valahol a Profile-nál kell keresni)
    Ha pozitív a bezárni kívánt alszámlán az egyenleged, akkor a paypal megkér, hogy konvertáld a lét vmelyik nyitott alszámla devizanemébe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák