Új hozzászólás Aktív témák

  • Rayner

    őstag

    válasz Edge #32623 üzenetére

    ne add fel. :D amúgy nem a régi buildekkel kell menni mert nem működnek, illetve nem úgy mint eddig. flaska "nerf" orvosolható full automatizálással. Eldert lenyomtam most hieroval és A6 siriusnak kb 10% élete maradt (eddig még sose sikerült ennyi sem) T16 easy farm (persze van néhány modosító ami nem játszik. logbook kaszás sima ügy de figyelni kell mert nem lehet facetankolni. próbálj meg egy másik buildet. currency ebben a ligában irgalmatlan sok jön.
    erre adok is egy tippet: lvl77-79-es logbookot kell venni mellékelem is a szürős linket remélem jól adja ide be : [link] és itt van hogy milyen "tornyokat" éri meg illetve nem éri meg lerobbantani : [link] arra azért figyelj, hogy neked mi az alap sebzésed azt lehetleg ne tedd immunra vagy resistre. (ezek bookok a legjövedelmezőbbek)
    lerakod, lefutod, ha jól csináltad sok artifact hullik. én egyszerre 4-5 bookot futok max egy óra alatt megvan. megyek Hagglerhez refresheni. kb mindent kiszedek tőle amit lehet bulkba rakom és megy tradere. (azért figyelni kell sokat scammel a kis sunyi) folyamatosan adom el és forgatom be logbookba a "szemetet" és néha nem is kell nagyon eladni mert ad exet is.
    DE legfontosabb, hogy brutál sok stacked deck jön (erre van módosító is) azokat kell halmozni. (jelenleg nálam 873 db van felstackelve jelen árfolyamon 7ex) úgy hogy a palitól kivett essencek/fossilok és nem alap currencyk még ott vannak a tatyóban.
    Hagglernél nagyjából a 2/3-ad árig lehet alkudni és kell is. Ha épp nincs Exotic Coinage akkor 20db=1ex bőven megéri simán hozza az árát. így most egy hét alatt annyi currencym van mint ultiban összesen.
    Szóval hajrá erre rá kell állni és össze lehet rakni bivaly karit, de most cycgladot engedd el erre a ligára :)

    annyi még hogy csak és kizárólag ezt a mapot szabad futni:
    Faction: Black Scythe Mercenaries
    Area: Dried Riverbed

    blessed orbbal pedig a book statjait lehet maximálisra pörgetni

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák