Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Finyak

csendes tag

válasz Har_melin #12800 üzenetére

Van egy igen nagy jatekosbazis, minden jatekban, akiknek semmi sem jo, telefossak a forumokat tengernyi konnyzaport hullajtanak, csak mert azonnal elso ranezesre nekik valami nem jo. Legutolso nagy vihart kavart ilyen jatek a SW Battlefront 2 volt, ahol a jatekosok olyan tartalom miatt hetekig alaztak a kiadot, amit kiadaskor bele sem tettek a jatekba! :D Ez huen tukrozi a jatekosok hozzaallasat, legyen szo barmilyen jatekrol. Leginkabb a balance az, ami sok jatekban kerdeses.

Ugye itt ket dolgot kulonboztetunk meg, vannak a pvp es vannak a pve beallitottsaguak. Az egyiknek ez nem jo, a masiknak az nem jo, valakinek semmi sem jo. De amikor ez a ket tabor elkezd azon vitazni, kinek szarabb, abbol szokott "jo" kisulni. Sok mmorpgt megjartam mar, es kezdeti jo otletek elvesztek par honap utan a sok picsakolo miatt, es egy kozepszeru szar lett belole. Tudom, itt POEban a pvp nem annyira dominal, van egy szuk reteg akik toljak azt csumi, de itt is megvan ugyanugy mind a balancenak a nyugje, mind pedig "ha ezt mi a f.szomer tettetek bele...?" cimu sztorik. Amivel semmi baj nem lenne, csak hat a mai felnovekvo generacio, akik elkezdenek mmorpgzni, arpgzni stb.., azoknak olyan kenyelmi igenyeik vannak, annyira igenylik azt, hogy fenyesre legyen nyalva a segguk, hogy az mar fajo. Tizeneve kezdtem el meg Lineage 2-vel a "palyafutasomat", de akkoriban, meg utana is meg jopar evig nem voltak ilyen nyugok, nem volt ennyi kreten akik szetfostak a nemtetszesukkel a forumokat olyan dolgok miatt, amiknek koze nincsen a valos problemahoz.

Szoval, ez gondolom ebben a jatekban is igy van, es jobb nem lesz !

Új hozzászólás Aktív témák