Hirdetés
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
PioDVD
senior tag
Megnéztem a mm-ban. Demó ment, nagyon okos nem lettem. Egyszer mintha darabos lett volna az oldal irányú mozgás, de többször nem szúrtam ki. Fölötte talán egy Samu 5500-as volt, ott többször feltűnt. Szinekre nagyon nem tudok mit mondani, szinte minden tv más volt, hogy melyiken volt valósághű... (Nem volt pl. emberi bőr, amiről lehetett volna véleményem.) Beállításoknál kb. legfelül Dinamikusra volt állítva, volt még vagy 4 opció, de a többi nagyon halovány volt, pedig a háttérvilágítás 100-on volt. De ez, lehet, csak a többi tv mellett tűnt így. A menüjében szerintem sokkal kevesebb állítási lehetőség van, mint amit az LG-ről olvastam, de ez nem biztos, hogy baj. Viszont a menü gyorsasága meglepett, Samu, LG topikokat olvasva jóval lassabbat vártam.
117 e lenne a 40cs630, az ára nagyon rendben, csak lenne 42-43 col...
Azért felvetődtek kérdések:
Mivel nem vittem semmi anyagot, továbbra is érdekelne, hogy teljesít foci "alatt"?
Az LG-nél forrásonként lehet a képet állítani, itt is?
Valahol mintha azt olvastam volna, hogy a cs630 nem tud adást rögzíteni. Jól emlékszem? Menüben volt usb kezelés, de elfelejtettem megnézni, mit takar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Windows 11
- eBay
- Objektívek topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs