Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BTom1970
tag
Kérdésem lenne:
Panasonic passzív 3D-s szemüveget lehet dioptriással használni?
Tehát befér alá?Van ez a zárt:
http://www.panasonic.com/my/consumer/home-entertainment/accessories/3d-eyewear/ty-ep3d20w.htmlVagy inkább ez a nyitott:
http://www.tesco.com/direct/panasonic-ty-ep3d10-passive-3d-glasses-pack-of-2-for-et5-series-smart-viera-3d-led-tvs/105-0977.prdTamás
"Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk más terveink vannak" /John Lennon/
-
csokoládé13
tag
Sziasztok!
Az 5 év garancia a Média Marktban vásárolt TV-kre is érvényesíthető?
Csak mert a feltételek között van egy ilyen pont:"Az Akcióban csak azokat Televíziók vehetnek részt, amelyeket a Területen
székhellyel bíró valamely hivatalos Panasonic márkakereskedőtől vásároltak"A Pana honlapján nincs ott az MM a viszonteladók között.
Előre is köszönöm a segítségetek!
-
Mercutio_
félisten
válasz csokoládé13 #4353 üzenetére
A honlap nem mindig friss, hívd fel őket és kérdezd meg.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Flashget
félisten
áprilisban vett valaki ott tv-t eu-s garanciával és betudta regelni.
Realme GT Master Edition
-
blakey
titán
Panasonicra EU-s garancia van, többnyire mindegy hol veszed, ha van benne EU-s garipapír és ki is töltik akkor be tudod regisztrálni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
csokoládé13
tag
Köszi a válaszokat srácok!
Közben utánakérdeztem a Media Marktnál, megerősítették, hogy érvényesíthető a kiterjesztett garancia.
-
Mandi2.1
újonc
Valamilyen lényegi különbség van a CS600E és a DS600E között? Csak 32"-ban gondolkodom, árban kb 20 ezer a különbség.
-
dugesz77
őstag
válasz Mandi2.1 #4358 üzenetére
Tudtommal a D széria a 2016-os modelleket jelöli. 2016 Panasonic felhozatal.
[ Szerkesztve ]
-
Mandi2.1
újonc
válasz dugesz77 #4359 üzenetére
igen, igazad van
Ez itt egy részletes specifikáció a termékekről http://www.displayspecifications.com/en/comparison/3147b13
szinte teljesen ugyan az, a fő különbség a BMR értéke ami 400 az előző 100 helyett.
Szerintetek ez a változás megérné a plusz 20 000 Ft-ot? -
blakey
titán
válasz Mandi2.1 #4360 üzenetére
Sajnos 32"-ban nem túl erős a választék, én is kénytelen voltam más márkát választani, ebben a méretben nehéz jót találni, én is 600-ast szerettem volna, mert ebben a méretben csak az van, de nem túl jó.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dugesz77
őstag
Megérkezett ma a TX-50DX703. Köszönöm az ajánlásokat, nagyon tetszik . Mondjuk nem Sd adásokhoz való a biztos
-
petakpa1
őstag
Ugye jól tudom, hogy Panasonic TV-kben Firefox OS van. Meg lehet ezekre valahogy oldani Android alklmazások telepítését? Ha jól tudom Firefox OS lényegében egy Linux/android fork.
Akár úgy is jó lehet, hogy előbb egy androidos telóra feltelepítem Google Play store-ból a szükséges appot, aztán apk extractrorral kiexportálom .apk csomagba, .apk csomagot ráteszem pendrive-ra azt, be Pana tv-be és onnan valahogy feltelepíteni rá?
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
PioDVD
senior tag
Üdv, lakók!
A cs630/ds630 között mi a különbség?
Cs630-nak milyen a betekintési szöge?
Focinál mennyire jön elő bármilyen tipikus lcd led hiba? -
-
blakey
titán
Kevés olyan gyártó van aki a minőségre figyel és nem az okosságokra, Panasonicnál a színek nagyon rendben vannak, sőt, gyári állapotban szerintem a legjobbak.
-
PioDVD
senior tag
Megnéztem a mm-ban. Demó ment, nagyon okos nem lettem. Egyszer mintha darabos lett volna az oldal irányú mozgás, de többször nem szúrtam ki. Fölötte talán egy Samu 5500-as volt, ott többször feltűnt. Szinekre nagyon nem tudok mit mondani, szinte minden tv más volt, hogy melyiken volt valósághű... (Nem volt pl. emberi bőr, amiről lehetett volna véleményem.) Beállításoknál kb. legfelül Dinamikusra volt állítva, volt még vagy 4 opció, de a többi nagyon halovány volt, pedig a háttérvilágítás 100-on volt. De ez, lehet, csak a többi tv mellett tűnt így. A menüjében szerintem sokkal kevesebb állítási lehetőség van, mint amit az LG-ről olvastam, de ez nem biztos, hogy baj. Viszont a menü gyorsasága meglepett, Samu, LG topikokat olvasva jóval lassabbat vártam.
117 e lenne a 40cs630, az ára nagyon rendben, csak lenne 42-43 col...
Azért felvetődtek kérdések:
Mivel nem vittem semmi anyagot, továbbra is érdekelne, hogy teljesít foci "alatt"?
Az LG-nél forrásonként lehet a képet állítani, itt is?
Valahol mintha azt olvastam volna, hogy a cs630 nem tud adást rögzíteni. Jól emlékszem? Menüben volt usb kezelés, de elfelejtettem megnézni, mit takar. -
blakey
titán
Nekem az AS640-ben sokkal több állítási lehetőségem van mint az LF650/5800-as LG-kben, még Gamma 10 pontos skála is van. CS630-asban nincs rögzítési lehetőség. Minden forráshoz külön beállítást is lehet eszközölni, de át is lehet másolni, nem kell egyesével bepötyögni.
-
PioDVD
senior tag
Kösz!
Usb: akkor jól emlékeztem. Mondjuk nem fontos, egy albérletbe kiadó lakásba lesz, minden extrát nem feltétlenül akarok nyújtani. Éppen ezért vagyok gondban a mérettel.Gamma: nem találkoztam vele, lehet, eldugták és ott a sok beállítás. Fényerő, kontraszt, háttér-világítás, dinamikus kontraszt, színhőmérséklet(?) meg még 2-3 beállítás rémlik. Gamma nagyon nem.
Junior11, neked is kösz!
Focit senki nem néz ilyen tv-n?
Ja, igen, szerviz: próbálnak helyszínen javítani, vagy mindenképp elviszik? Netán a felhasználónak kell megoldani a beküldést?
-
sakal83
addikt
válasz #94529552 #4374 üzenetére
Sajnos nekem is rossz tapasztalatom van a Pana szerviz szolgáltatásáról. Megpróbáltak győzni, hogy a TV nem rossz (és nem a szerviz - nekik, ha nem rossz a Pana nem is fizet szerintem -, hanem a Pana összekötő dönti el, hogy rossz-e...).
A legnagyobb csavar, hogy az esetleges kifogást is ő dönti el, neki kell címezni... (amire 1 hónapja válasz sincs, telefonon elérni lehetetlen)
Ilyen bevilágítás, foltosodás problémájával lepattintanak, mint az állat...
Ja, és megkarcolódott a képernyő... (doboz nélkül vitték el, pedig ott volt a doboza)
[ Szerkesztve ]
-
Dareiosss
senior tag
válasz sakal83 #4376 üzenetére
A garanciális problémákról már én is hallottam, azért választottam még márciusban a Sony W755őt a CS630 szemben és inkább kötöttem plusz pénzért a sonynál 5 év garit. Sajnos szép meg jó az 5 év gari a Panánál, de ha így oldják meg akkor szar az egész. Továbbá hiába piszok jó képminősége ha ezzel elszarják.
-
blakey
titán
Azért ne csak ennyiből szűrjétek le a dolgokat, Sonytval volt nekem kisebb problémám pár évvel ezelőtt és mindegyik gyártó szervízhátterével előfordulhatnak problémák. Jó ha van gyári garancia de ha körültekintő az ember akkor nem éri meglepetés.
Szerintem bátran választhatjátok a Panasonicot, nagyon sokan választották cserébe sokkal kevesebben szervízeltették.
-
sakal83
addikt
válasz Dareiosss #4377 üzenetére
Az enyém csak egy eset volt a sok közül, ami ráadásul határeset. Tehát nem nem volt kép stb. De a karcos képernyő azért... (de van sajnos nagyobb gond is az élettel, hogy ebbe energiát fektessek+ törésgari is van rá )
De abban igazad van, hogy pár hónapja a Sony szerviztől akartam venni egy 3 napon belüli terméket, bekapcsolták, felhős volt (kb annyira, mint a Panám), és azonnal mondták, hogy el sem adják így mert selejt - azonnali garanciális probléma -. Teljesen korrekt hozzáállás volt részükről.
A + garival (ha nem a gyár vállalja, mint esetedben) az a baj, hogy eddig 3X kötöttem és mind a 3 termék alatt megszűnt a biztosítója...
a 755-ös jó TV, szép képe van
-
blakey
titán
válasz Dareiosss #4381 üzenetére
A cég talán nem, de ott is átszerveződés van, már nem egy boltjukat zárták be.
-
blakey
titán
válasz Dareiosss #4383 üzenetére
Értem amit írsz, ettől függetlenül egyre kevesebb helyen van hivatalos képviselet, ha meg külföldre költözik akkor szerződéses partnerek lesznek. Jó a gyári garancia de sajnos semmire sem garancia és bármikor szemétkedhetnek, ahogy velem is érdekesen bántak 13 évvel ezelőtt, pedig szó nélkül kijöttek de erőteljesen megmondták, hogy az nem számít hibának, hogy mit látok a műszer nem fogja látni.
Panasonicnál legalább bárhol europában szervízeltethetsz ha van kitöltött páneu-s garanciapapírod, tehát az osztrákoknál vásárolt tv-t is lehet itthon szervízeltetni és fordítva.
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
válasz Dareiosss #4381 üzenetére
Igen, ezt írtam "A + garival (ha nem a gyár vállalja, mint esetedben)"
Sajnos a Panasonic is "itt hagyott" egy szerviz összekötőt, a szerviz kap egy megbízást a Panatól, szakvélemény és az összekötő eldönti, hogy mi legyen vele...
Épp ez a baj, hogy van egy ember, aki dönt, aztán ennyi
[ Szerkesztve ]
-
kismikis
tag
Szervusztok!
Segítségért jöttem. Panasonic TX-AS640 tv saját tunerjén veszem a MindigTV alap szolgáltatását, amiben van 4db HD csatorna. A tv-n minden csatornának jön a hangja, de a beépített hangszarók minősége gyalázatos. A tv spdif kimenetről optikai kábellel beadtam a jelet az erősítőmbe (BC Acoustique EX202), de a HD adásoknak így nincs hangja. A rádió adók és a nem HD adások rendben vannak, kellemesen szólnak. Próbáltam másik, külső DA konvertert (Audio Alchemy DDE V1.1), ezzel folyamatos brumm hallható. Mi lehet a megoldás?
Ha nem jó helyen kérdezek, akkor merre tovább, talán érdemes volna más topikba is írnom?
-
blakey
titán
válasz kismikis #4387 üzenetére
Érdekes, hogy gyalázatosnak tartod a hangszórók minőségét, én egyáltalán nem, lapostvkhez mérten kifejezetten jó, egyébként meg valóban nem nagy szám, de nem nevezném gyalázatosnak, persze mérettől is függ.
Beállítási probléma van, nézd át a hang menüt és írd le, hogy mit mire állítottál. HD csatornák esetén elég soknál DD hang van, ha nem kompatibilis az erősítő akkor PCM-re kell állítani.
-
Cypresss
senior tag
Sziasztok,
[Erről] van bárkinek érdemi infója, tapasztalata. A nappaliban elfáradt ez eddigi Samsung, és mivel a családban van egy VT50-es plazma - elég jó tapasztalatokkal - úgy gondoltam mi is Panat választunk, de sajnos használható tesztet nem találtam róla.
Ár/érték arányban szerintetek milyen? Minőségben, tartósságban ugyanolyan jó, mint a plazma Panák?
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
Cypresss
senior tag
Lemaradt az előző kommentből: valaki megtudná mondani ( a típusszámot és az árat kivéve) mi a két modell között a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Dareiosss
senior tag
válasz Cypresss #4389 üzenetére
Nagyon új még nincs róla teszt. De valószínűleg jó TV, jó képminőséggel. Más mint a Plazma, képileg és mozgásmegjelenítésben is. Esetleg még nézd a DX750 est, olyat vett Claire78 fórumtárs, ő meg van vele elégedve.
Ár értékben viszont mást ajánlanék, most az akciók miatt eléggé jó vétel: [link] -
dugesz77
őstag
válasz Cypresss #4390 üzenetére
A 703E-re nincs sok találat de ha simán 700-rákeresel sokkal több tesztet találsz. Például. A kettő között csak a DVB-S2 tuner (műholdas vevő) megléte a különbség a 703 javára. Én a 50"-ból vettem és eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve. Itt össze tudod hasonlítani a 700 -at 730-al.
szerk.: Itt azt írja a 730-asban is benne van a DVB-S2 tuner tehát jó kérdés akkor a designon kívül mi lehet az eltérés?[ Szerkesztve ]
-
PioDVD
senior tag
válasz sakal83 #4380 üzenetére
Nekem is volt egy ilyen megszűnős biztosítóm, igazából nem is csodáltam, magyar embert ismerve lejárat-2 hónapkor "véletlenül" történik valami. Tegnap az mm-ben rákérdeztem, az övék havi 1 %-ot avultat töréskor (remélem, csak akkor), így már azért kevésbé éri meg trükközni, talán életképes a modell.
-
törölt tag
A "MINDEN SPECIFIKÁCIÓ" alatt le vannak írva a fontosabb tulajdonságok mindkettőnél : LED TV VIERA TX-58DX703E , LED TV VIERA TX-58DX730E
-
pisti36
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy TX-55CR430E tv-t. nem találok rajta audio kimenetet ahova a vezetéknélküli fejhallgatót lehetne csatlakoztatni. Ha a fejhallgató aljzatba csatlakozok akkor a tv hangját elnémítja. Valakinek esetleg ötlete?
-
Cypresss
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
-
Cypresss
senior tag
Sziasztok,
Köszönöm mindenkinek a segítséget , sikerült részletesen összehasonlítani a két modellt. Annyi a különbség, hogy a 730-asban iker tuner van és tud PIP-t. Mivel STB van otthon, nekem ez nem ér meg tíz százalék többletet, ezért a 703-ast rendeltem meg. Jövő hétre ígérték, ha érdekes lehet majd beszámolok a tapasztalatokról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Mesterséges intelligencia topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Politika
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs